Huawei P50 Pocket se ukazuje fotografiích aktualizováno

Huawei P50 Pocket se ukazuje fotografiích [aktualizováno]
2021-12-21T19:40:51+02:00
• 21. 12. 2021

Zdroj: GSM Arena

Aktualizováno 21. 12.

Před pár dny společnost Huawei oznámila představení chystané ohebné novinky P50 Pocket, přičemž nyní zveřejňuje také fotografie samotného smartphonu. Na snímcích je tak jasně vidět modul fotoaparátu, který je na první pohled identický jako u ostatních modelů P50, při bližším pohledu se ale zásadně liší. Namísto rozdělených fotoaparátů se v druhém kruhu nachází malý displej pro zobrazování notifikací. Jistá je také přítomnost HarmonyOS na všech trzích, zda-li se ale dostane i k nám se prozatím říct nedá. Otazník také stále visí nad použitým procesorem, pravděpodobně bychom se mohli dočkat Snapdragonu 888, ovšem bez podpory 5G.

gsmarena 010 675x900x gsmarena 008 1200x900x gsmarena 007 1200x900x gsmarena 002 600x900x gsmarena 005 1200x800x gsmarena 006 1200x675x

Zdroj: GSM Arena

Původní článek 16.12.

Ačkoli se poslední top modely společnosti Huawei P50 na náš trh nedostaly, výrobce neusnul na vavřínech a nyní oznámil rozšíření této řady. Den před Vánocemi, tedy 23. prosince, se tak můžete těšit na premiéru ohebného smartphonu s názvem P50 Pocket. Jak naznačuje již samotný název, bude se jednat o kapesní smartphone s jedním zásadním rozdílem – ohebnou konstrukcí. Huawei obohatí portfolio svých ohebných zařízení o nový model, který bude útočit na konkurenci, zejména pak Samsung Galaxy Flip 3.

Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket by měl dle dosavadních informací obsahovat pant nové generace dodávaný společností Zhaoli Technology. Nový pant má nejen obsahovat méně pohyblivých částí, díky čemuž bude také levnější jeho výroba, ale hlavně má eliminovat nejvýraznější vadu ohebných displejů. Displej chystané novinky by tak měl bát zcela rovný a neměl by jej narušovat předěl jako v případě Galaxy Z Flip 3 nebo Motorola Razer.

p50pocket2 940x431x

Zdroj: Phone Arena

Ze zveřejněných obrázků se dá predikovat také barevná varianta nebo spíše varianty. P50 Pocket by měl být k dostání v bílé a zlaté barvě, zda se ale dočkáme také jiných barevných provedení, se dozvíme až při oficiální premiéře. V Číně údajně unikl také obrázek pouzdra zařízení, který odhaluje tvar modelu fotoaparátu a umístění tlačítek. Ta mají být umístěna na pravé straně, fotoaparáty pak rozděleny do dvou kruhů, jako v případě ostatních modelů P50.

Co se pak týká použitého procesoru, paměťových variant nebo velikosti displeje, tyto informace prozatím neunikly. Kromě ohebné novinky by měl Huawei na své konferenci představit také chystané chytré hodinky Huawei Watch D s podporou měření krevního tlaku nebo novou generaci chytrých Bluetooth brýlí.

Zdroje: phonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat