Honor 60 se představí již 1. prosince aktualizováno

Honor 60 se představí již 1. prosince [aktualizováno]
2021-11-25T16:40:45+02:00
• 25. 11. 2021

Honor 50; zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 25. 11.

Do představení nové série Honor 60 chybí už jen několik dnů a společnost začíná zveřejňovat videa s ukázkami videí. V tuto chvíli je tedy celá podoba známá a bude jen záležet na specifikacích. O úspěchu rozhodne až cena, zejména ta na globálním trhu.

Aktualizováno 23. 11.

Sotva se na český trh dostal model Honor 50 (recenze), tak firma láká na představení další generace. Série Honor 60 bude uvedena v Číně již 1. prosince. K dispozici máme podobu mobilu ze zadní strany, kde se opět nabízí dva větší kroužky v případě fotomodulu. Každý bude obsahovat jeden senzor a mezi nimi jeden navíc, zřejmě jen pro dodatečné efekty. Kromě modelu Honor 60 očekáváme také Honor 60 Pro. Zatím není jasné, kdy budou novinky uvedeny na globální trh, ale zřejmě si počkáme až do dalšího roku.

honor 60 1200x2133x

Zdroj: Honor

Původní článek 17. 11.

Několik posledních týdnů kolují poměrně silné spekulace o nadcházející řadě Honor 60, která má být představena už příští měsíc. Server Gizmochina přichází s dalším úlovkem, tentokrát poskytuje pohled na zadní stranu Honoru 60. 

Honor 60

Jak si můžete všimnout na přiloženém snímku, zdá se, že telefon bude i nadále nabízet design se dvěma prsteny, tedy s fotoaparáty. Navazovat tak bude koncepčně na současnou řadu Honor 50. Letošní série by měla zahrnovat Honor 60, Honor 60 Pro a Honor 60 SE. 

Základní a Pro modely by měly mít podporu pro 66W rychlé nabíjení. Naopak SE varianta má poskytovat pouze 40W nabíjení. Několik telefonů Honoru nedávno prošlo certifikačním procesem. Patří mezi ně GIA-AN00, ELZ-AN00, TNA-AN00, ANY-AN00 a LSA-AN00. Je pravděpodobné, že dvěma z těchto zařízení by mohly být telefony Honor 60 a Honor 60 Pro.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat