Sony má zítra představit mobil s 1palcovým foťákem aktualizováno

Sony má zítra představit mobil s 1palcovým foťákem [aktualizováno]
2021-10-25T13:30:48+02:00
• 25. 10. 2021

Zdroj: sonyalpharumors

2

Aktualizováno 25. 10.

Na poslední chvíli před samotnou událostí se dozvídáme, že právě 26. října Sony uvede model Sony Xperia PRO-I, který by se měl pochlubit 1palcovým senzorem s proměnlivou clonou. Dle dostupných informací bude mít hodnoty f/2.0 a 4.0, nic mezitím. Dokonce máme k dispozici samotný tiskový render.

Xperia pro i 1 520x520x

Zdroj: sonyalpharumors

K dispozici je také obrázek, který poukazuje na profesionální použití tohoto modelu. Dá se tedy očekávat, že samotná cena bude opět vysoká. Sony bude novinku asi cílit na tvůrce obsahu, zřejmě Youtubery jako takové.

vlog monitor 10 1000x1000x vlog monitor 9 1000x1000x vlog monitor 8 1000x1000x vlog monitor 7 1000x1000x

Zdroj: sonyalpharumors

Původní článek 14. 10.

Od doby, co Sony představilo své nové Xperie 1, 5 a 10 III se společnost příliš nečinila. Kromě uvedení všech modelů na evropský trh japonský výrobce v tichosti představil i odlehčený model nejlevnější Xperie 10 III, tím to však alespoň prozatím skončilo. Sony totiž oznámilo představení záhadné novinky z řady Xperia, které se bude konat 26. října.

Sony Xperia 1 III – exotický expert RECENZE

Záhadná Xperia již brzy

Při kladení otázky, na jaký smartphone se můžeme těšit není odpověď vůbec jednoduchá. Sony totiž v poslední době představení žádné novinky vůbec nenaznačilo, není tak vůbec jasné, co na nás společnost chystá. Téměř jisté je jen jedno – uvedení Xperií IV je velmi nepravděpodobné, „trojkové“ řady jsme se dočkali teprve letos dubnu. Nepočítá se ani se smartphonem s novým procesorem, Qualcomm prozatím svůj top model neodhalil. Možné by bylo také uvedení právě Xperie 10 III Lite, vzhledem k jejímu tichému uvedení je to ale také nepravděpodobné.

gsmarena 001 2 800x800x

Zdroj: Sony

Společnost se v poslední době zaměřuje především na svou herní konzoli PlayStation, bezdrátová sluchátka a bezzrcadlové fotoaparáty, jeden smartphone však v úvahu připadá. Je totiž možné, že bychom se mohli dočkat nástupce Xperie Pro, která byla vylepšenou, „profesionální“ a také mnohem dražší verzí Xperie 1 II. Na to, kde je pravda a jakého zařízení se ve skutečnosti dočkáme si však budeme muset ještě pár dní počkat.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 15. 10. 2021, 14:23

Tak to spíš místo nového zařízení je oznámení že Sony začalo spolupracovat s Meizu

Ja si myslim, ze dnesny vyrobcovia mobilov vyrabaju telefony bez hlavy a paty. Nemajú ziadny zmysel, nikto nic zmyslu plne nedal (kazdy sa predhana len megapixely, rychlost nabijania baterky….), nic ine. Naco to je??? Je tazke vymysliet a vyrobit nieco uzitocne. A ak niekto nieco vymysli a potom vyroby (Sony), tak najprv ludia ogrcaju svojmi komentarmi, a odstupom casu pouzivaju lebo je to normalne a maju to vsetci. Uvidime Co prinesie Sony, nechajme sa prekvapit

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat