Realme chystá dva nové telefony se stejnými specifikacemi

Realme chystá dva nové telefony se stejnými specifikacemi
2021-09-24T15:00:10+02:00
• 24. 9. 2021

Čínský technologický gigant chystá další parádu v podobě Realme smartphonu. Na povrch se dostaly klíčové hardwarové specifikace, a to přímo od telekomunikačního úřadu TENAA. Konkrétně byl „vyzrazen“ model s označením RMX3461 a RMX3461/3. Vlastně vůbec nevíme, o jakého nástupce půjde, zato známe klíčové specifikace.

Realme RMX3461 a RMX3461/3

Vše se má tak, že oba modely budou nabízet stejné specifikace. Očekávejme tedy velký 6,59palcový LPTS displej s výřezem, Full HD+ rozlišení (1 080 x 2 412 pixelů) a 16megapixelový přední fotoaparát. Zadní strana bude stejně bohatá, tedy najdeme tu trojici fotoaparátu v sestavě – 48MPx hlavní fotoaparát + 2x 2MPx makro a hloubkový senzor. 

Realme Realme

Zdroj: Gizmochina

Srdcem telefonů bude jakýsi čtyřjádrový procesor s taktem 2,4 GHz. V prodeji by pak měly být varianty s rozdílnými operačními paměťmi, konkrétně si budeme moci vybrat mezi 6 GB, 8 GB a 12 GB. Následně pak z vnitřního úložiště 128 GB, 256 GB a 512 GB. Přítomné bude rychlé nabíjení, slot na microSD kartu a čtečka otisků prstů nebo baterie s kapacitou 5 000 mAh. Na výběr bude mezi barvami Dark Blue a Aurora Purple. Kdy by měly být telefony představeny, prozatím nevíme. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat