Blackview má novou značku a první model

Blackview má novou značku a první model
2021-09-11T15:25:05+02:00
• 12. 9. 2021

Zdroj: Blackview.hk

Před 3 měsíci společnost Blackview oznámila novou značku telefonů Oscal a právě dnes máme tu příležitost poznat úvodní přírůstek v oficiální podobě. Čínský výrobce bude všechny zástupce pod tímto názvem zařazovat do nejnižšího patra mobilního trhu, což přímo potvrzuje první zástupce s označením C20. V pozdější době k němu ještě připojí vylepšenou variantu C20 Pro.

Bez nároku na 4G

Model C20 disponuje 6,088palcovým IPS LCD panelem s HD+ rozlišením a kapkovitý výřez ukrývá 2MPx selfie kamerku. Hardwarovou stránku zastoupí čtyřjádrový čip SC7731E od Unisoc, který mimochodem podporuje jen 3G sítě. Následuje 1GB operační paměť RAM po boku 32GB úložiště, ale nechybí podpora paměťových microSD karet do výše 128 GB. Článek baterie má velikost 3 380 mAh a vystačit bez dobíjení by klidně mohla do druhého dne.

Oscal C20 1 966x586x

Zdroj: Blackview.hk

Zadní straně patří jedna přisvětlovací LED dioda a dva objektivy fotoaparátu s hlavním 5MPx senzorem. Kromě funkce dual-SIM si také zaslouží zmínku 3,5mm sluchátkový jack či starší microUSB port. Operační systém Android 11 v edici Go by měl zajistit hladký provoz. Vzpomínaná verze Pro bude vynikat osmijádrovým čipem s podporou LTE sítí, 2GB pamětí RAM a vzadu 8MPx fotoaparátem. Ostatní převezme od současné novinky.

Nakonec do 15. září platí u C20 cena 50 dolarů (tj. cca 1 071 Kč), kdy potom vroste na dvojnásobek. Vybírat lze ze čtyř barevných provedení (černé, fialové, modré, zelené). U vyšší varianty nebyla doposud upřesněna konečná cenovka.

Oscal C20 2 1410x896x

Zdroj: Blackview.hk

Zdroje: gizmochina.com, store.blackview.hk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat