Nové Umidigi A11 Pro Max dorazí 23. srpna

Nové Umidigi A11 Pro Max dorazí 23. srpna
2021-08-10T13:30:29+02:00
• 10. 8. 2021

Zdroj: Crunchbase.com

Vylepšenou variantu modelu A11 začne už brzy prodávat čínská společnost Umidigi. Původní zástupce byl sice zařazen do portfolia teprve letos v květnu, ale výrobce chce uspokojit i takové zákazníky, kteří upřednostňují například ještě větší displej. Mobilní novinka bude mít velkou šanci uspět mezi silnou konkurenci také díky velmi přijatelné prodejní ceně.

Tablet do kapsy

Přední část zabírá 6,8palcový FullView displej s FullHD+ rozlišením a 24megapixelová selfie kamerka umístěná v otvoru nahoře uprostřed. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor Helio G80 od MediaTeku, 4/8GB operační paměť RAM po boku 128GB interního úložiště s možností dalšího rozšíření pomocí paměťové microSD karty do výše 256 GB. Výdrž udává 5 150mAh článek baterie se základním 10W nabíjením.

Místo vzadu zabrala trojice fotoaparátů ve složení snímačů 48 + 16 + 2 MPx. Skener otisků prstů naleznete z boku zařízení. Umigidi nezapomnělo přidat ani 3,5mm sluchátkový jack nebo oblíbenou funkci dual-SIM. Dále následuje USB-C port a operační systém Android v předinstalované 11. verzi. V prodeji se objeví dvě barevné verze (šedá, modrá) za cenu od 230 dolarů (tj. cca 4 973 Kč). Potom vyšší konfiguraci si cení na 280 dolarů.

Umidigi A11 Pro Max 1000x1000x

Zdroj: Umidigi.com

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat