Realme Flash aspiruje mezi top modely

Realme Flash aspiruje mezi top modely
2021-08-04T19:30:30+02:00
• 4. 8. 2021

Zdroj: Abhishek Yadav @yabhishekhd

Společnost Realme představila svou novou technologii MagDart, což je zároveň i název mnoha příslušenství. Ve své podstatě se jedná o kopii MagSafe od Applu, jen třeba bezdrátová technologie nabíjení nabízí až 50 W. Rozhodně se jedná o pokrok, jelikož se dočkáme i mobilů s bezdrátovým nabíjením. Zatím ale takové zařízení Realme nemá, i proto v rámci prezentace byl ukázán smartphone Realme Flash. Nyní se dozvídáme jeho specifikace.

Realme MagDart je magnetické příslušenství k novým mobilům

Realme Flash

Zřejmě Realme nechtělo zastínit MagDart novým smartphonem. Můžeme jen odhadovat, že představení mobilu Realme Flash proběhne později, proto jej společnost uvedla jen jako koncept. Možná se dočká ještě některých změn, ale na to si budeme muset počkat. Minimálně na první oficiální smartphone s podporou MagDart.

E78RZKvVIAEzUaQ 1400x875x

Zdroj: Abhishek Yadav
@yabhishekhd

Realme Flash je ale fyzické zařízení, ne jen virtuální koncept. Nyní se dozvídáme částečně specifikace tohoto mobilu. Zadní strana je samozřejmě upravena a doplněna o MagDart, tedy magnety a bezdrátové nabíjení. O výkon se zde stará procesor Snapdragon 888+, který má k dispozici operační paměť typu LPDDR5 a úložiště je UFS 3.1. Sice neznáme přesné údaje, ale soudě už jen podle tohoto hardwaru, nebude se jednat o nějaké ořezávátko.

Displej má 6,7 palců a nabízí se QHD+ rozlišení (2K) s frekvencí 1 až 120 Hz. Byla využita technologie LTPO. Na zadní straně jsou dva 50MPx foťáky, kde hlavní je doplněn o optickou stabilizaci obrazu. Třetí je jen doplňkový a má pouze 2 MPx. Přední strana je vybavena 32MPx foťákem. Realme Flash je vybaven duálními reproduktory.

E78Rd0jVcAIR6nX 1156x1080x E78RfnKVEAI LgQ 1271x1080x

Zdroj: Abhishek Yadav @yabhishekhd

Co se týče baterie, nabízí se kapacita 4500 mAh. Je podporováno 65W nabíjení přes USB C, nebo lze využít 50W MagDart nabíjení, případně 15W. S největší pravděpodobností je možné použít i běžné bezdrátové nabíjení.

Musíme si počkat, jestli se Realme Flash dostane do prodeje, případně jestli bude tento mobil upraven a uveden pod jiným názvem.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat