Realme neuhlídalo podrobnosti kolem novinky 8s

Realme neuhlídalo podrobnosti kolem novinky 8s
2021-08-04T15:00:46+02:00
• 4. 8. 2021

Zdroj: Gizmochina.com

V pořadí 8. generace telefonů od společnosti Realme bude mít ještě své pokračování. Nejnovější únik přibližuje model Realme 8s, který zapadne mezi konkurenty ve střední třídě. Čínský výrobce před širokou veřejností nedokázal uhlídat hlavní specifikace z výpisu výbavy včetně konečné podoby. Nejbližší dny či týdny pravděpodobně přinesou další upřesňující informace.

5G novinka do počtu

Realme 8s by měl konkrétně získat 6,5palcový displej s 90Hz obnovovací frekvencí a FullHD+ rozlišením. Milovníci selfie využijí přední 16megapixelovou kamerku. Hardwarovou stránku zastoupí čipová sada Dimensity 810 od MediaTeku se zmiňovanou podporou sítí 5. generace, 6/8GB operační paměť RAM nebo 128/256GB interní úložiště na uživatelská data. Článek baterie o velkosti 5 000 mAh má podporovat technologii rychlého 33W nabíjení.

realme 8s 2 3000x4833x realme 8s 1 3000x4833x

Zdroj: Gizmochina.com

V zadní části lze určitě vyhlížet LED blesk pro přisvětlení záznamů a celkem čtyři fotoaparáty, kde hlavní objektiv nabídne maximální rozlišení 64 megapixelů. Ostatní budou fungovat jako ultra-širokoúhlý, makro a hloubkový snímač, avšak zatím jejich rozlišení není upřesněno. Konstrukci také zabere boční skener otisků prstů, USB-C port či 3,5mm sluchátkový jack. Posledním dílkem do skládačky je známé rozhraní Realme UI 2.0, které vychází z operačního systému Android 11.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat