GUG červenec – DigiDay #6 „Speciál“ a DigiDay #EDU

GUG červenec – DigiDay #6 „Speciál“ a DigiDay #EDU
2021-07-01T18:00:42+02:00
• 1. 7. 2021

GUG.cz – jsme komunita lidí (dobrovolníků) se zájmem o nejnovější technologie. Jsme učitelé, podnikatelé, vývojáři, maminkatelky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, přednášky, workshopy a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

ZPRÁVY Z KOMUNITY

„Syndromem podvodníka trpí někdy každý,“ říká Věrka Koukalová, Women Will Lead pro GUG.cz v novém článku na LinkedIn. Pocitem neschopnosti a strachem z toho, že na to brzy všichni přijdou se trápí hlavně ženy, ale ani muži nejsou ušetřeni. O tom, co pro sebe v tomto ohledu můžete udělat a také o spolupráci Google a GUG.cz si přečtěte zde. / Chystáme první várku certifikovaných učitelů, kteří právě v těchto dnech procházejí certifikací Google Certified Educator. Již brzy vám je představíme se vší parádou, teď je necháme v klidu pracovat, pšššt.

NEJBLIŽŠÍ AKCE

Začněte nový školní rok správně!

Nebudeme řešit didaktiku ani technologie v přírodopisu :). Víme přesně, co potřebuje každá škola začátkem září. Jsme sami učitelé. DigiDay #6 „Speciál“ 7. září od 17:00 je pro ředitele, ajťáky a metodiky ICT. Pomůžeme vám řešit důležitá organizační a provozní témata, na které se opakovaně ptáte. Registrace jsou venku, zaberte si svoje místo zde.

unnamed 6 1600x1067x

Jedna akce nestačí? Dobře, máme i druhou

Nestačí? Dobře, máme i další „tradiční“ DigiDay #EDU. Uvidíme se (doufáme) 21. září a opět to bude velké. Máte zajímavé téma, které musí slyšet celé Česko a Slovensko? Pošlete nám ho na info@gug.cz a my ho zkusíme zařadit do programu.

unnamed 7 1600x1067x

TIPY A TRIKY

Kluci z Yadada (už jsme je zmiňovali) mají na kontě další appku. Jejich Copyhat vám pomocí AI vygeneruje konverzační témata (nebo profil na Tinder, #truefact) pomocí klíčových slov, které zadáte. / Četli jste knihu „Google Poezie: Psáno našeptávačem?“ Knížka, které na světlo světa pomohl i GUG.cz slaví první narozeniny a je k dispozici ve slevě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat