Chytrý náramek Fitbit Luxe přichází na český trh aktualizováno

Chytrý náramek Fitbit Luxe přichází na český trh [aktualizováno]
2021-07-01T17:30:09+02:00
• 1. 7. 2021

Fitbit Luxe; Zdroj: Fitbit

Aktualizováno 1. 7.

Elegantnější chytrý náramek Fitbit Luxe byl představen takřka před třemi měsíci a nyní přichází na český trh za cenu 4 190 Kč. K dostání je u vybraných prodejců a na oficiálních stránkách výrobce. Spolu s náramkem obdrží zákazníci 6měsíční předplatné Fitbit Premium zdarma, kde uživatelé najdou: „Skóre zvládání stresu s dopadem fyzické aktivity na schopnost těla zvládat stres, spánkové vzorce, které poskytují informace jak spánek a noční neklid ovlivňují zvládání stresu.“

Původní článek 19. 4.

Fitbit stále produkuje chytré náramky a hodinky pod svou značkou a více méně pozorujeme propojení s Googlem jen na úrovni služeb a softwarových vychytávek. Dnes jsme se dočkali představení nového luxusnějšího náramku Fitbit Luxe.

„V uplynulém roce jsme museli změnit pohled na naše zdraví a kondici kvůli sledování symptomů COVID-19 a s tím souvisejícím zvládáním stresu a úzkostí. I když začínáme zaznamenávat změny k lepšímu, je stále důležité zdravotní stav trvale sledovat,“ sdělil James Park, VP, GM a Co-Founder společnosti Fitbit. „Proto jsme zdvojnásobili naše úsilí o zavedení inovativních nástrojů a funkcí, které pomohou docílit větší psychické pohody a zvýšení fyzické aktivity. S Fitbit Luxe jsme udělali zásadní technologický pokrok, protože jsme vyvinuli štíhlý a elegantní chytrý náramek s řadou pokročilých funkcí, které byly v minulosti dostupné pouze pro majitele našich chytrý hodinek. Nyní jejich přínos může ocenit mnohem více uživatelů z celého světa.“

Fitbit Luxe

Společnost vyzdvihuje hlavně elegantnější design, který by se mohl zalíbit ženám. Samozřejmě se nabízí fitness funkce, mezi kterými nacházíme nepřetržité sledování tepové frekvence, okysličení krve, ušlou vzdálenost (disponuje GPS), sledování nejrůznějších aktivit a dokonce je zde sledování menstruačního cyklu.

luxe black device 3qtr 935x1174x prod0 563x704x

Fitbit Luxe; Zdroj: Fitbit

Fitbit Luxe nabízí nástroje pro ovládnutí stresu, meditace, dechová cvičení, monitorování spánku a samozřejmě nesmí chybět i běžné funkce jako podpora notifikací. Tento náramek již podporuje rychlejší párování se smartphonem pomocí funkce Fast Pair (Android).

Fitbit ve specifikacích také uvádí, že se Fitbit Luxe hodí i pro plavání. Co se týče výdrže na jedno nabití, tak je zde uvedena výdrž pěti dnů. Bohužel není k dispozici funkce Fitbit Pay pro bezkontaktní placení v obchodech. Kromě běžných verzí Fitbit Luxe, existuje také speciální edice, která se liší jen po designové stránce. Ve funkcích nejsou jakékoliv rozdíly.

luxe orchid device 3qtr 933x1174x luxe se gorjana device 3qtr 909x1174x

Fitbit Luxe a Fitbit Luxe Special Edition; Zdroj: Fitbit

Chytrý náramek má nastavenou cenu v Evropě na hodnotě 149,95 eurech, což je v přepočtu přibližně 3 890 Kč. K dostání v Česku bude během jara, bližší časové určení nebylo uvedeno. Jestli se dostane na náš trh i speciální edice v hodnotě 199,95 eur, není zatím známo.

„Sdílím přesvědčení společnosti Fitbit, že všímavost a duševní pohoda jsou důležitými prvky celkového zdraví. Tím, že dokážeme korigovat svoje emoční prožitky, můžeme docílit pozitivního dopadu na zdraví a spánek, méně onemocnění, lepší nálady a smysluplnějšího osobního života,” sdělil Deepak Chopra, M.D., Pioneer of Integrative Medicine, a Founder of The Chopra Foundation a Chopra Global. Dodává: „Sám pravidelně sleduji svůj nižší srdeční tep po chvilce meditace a po určitém čase i lepší variabilitu srdečního tepu. Mindful Method usnadňuje a zpřístupňuje pravidelné cvičení pro lepší sebeuvědomění pro začátečníky i pokročilé.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat