Značka DIZO patří nově pod křídla Realme

Značka DIZO patří nově pod křídla Realme
2021-06-04T13:30:56+02:00
• 4. 6. 2021

Zdroj: Dizo.net

Čínská společnost Realme do svého ekosystému s názvem TechLife zařazuje první značku a stává se jí firma DIZO původem z Indie. Stejně jako konkurenční Xiaomi má pod křídly několik dalších výrobců, tak i firma Realme chce také podpořit méně známé producenty ze zahraničí. První zařízení bychom měli poprvé poznat již v následujících týdnech.

Od každého něco

Z toho nejzajímavějšího můžeme vyzdvihnout dvojici bezdrátových sluchátek a jedny chytré hodinky s názvem DIZO Watch, které zřejmě budou vycházet z Realme Watch 2. Sluchátka DIZO GoPods D vzejdou z Buds Q2, zatímco DIZO GoPods získají základy od Buds Air 2. Vzhledem k tomu, že Realme ještě nenabízí některé produkty v Indii, tak spojení s DIZO by mohlo přinést rychlou změnu.

DIZO Watch GoPods 1024x462x

Zdroj: Fonearena.com

O daleko menší pozornost si řeknou dva základní telefony nesoucí označení DIZO Star 300 a DIZO Star 500. Podle fotografií dostanou klasická tlačítka, základní fotoaparát nebo slušnou baterii pro nadprůměrnou výdrž. Každopádně velkým benefitem bude třeba více než 320 servisních středisek. Série TechLife do dnešní doby zahrnovala pouze pár chytrých žárovek, kamer, osobních vah a nejbližší měsíce se asi postarají o výrazné rozšíření nabídky.

Star 300 782x407x Star 500 887x513x

Zdroj: Fonearena.com

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat