ASUS aktualizoval staré i současné vlajkové modely

ASUS aktualizoval staré i současné vlajkové modely
2021-06-04T11:30:59+02:00
• 4. 6. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Společnost ASUS pomalu zavádí nové aktualizace pro své staré i současné vlajkové modely, dohromady jde o čtyři zařízení. Konkrétně se instalačního balíčku dočkaly modely ZenFone 6, ZenFone 8 a ROG Phone 3, ROG Phone 5. 

Tyto aktualizace přináší hlavně vylepšení a opravy chyb v oblasti bezpečnosti. Podívejme se na jednotlivé poznámky k aktualizacím. 

ASUS ZenFone 8

ZenFone 8 získává třetí stabilní aktualizaci od uvedení na trh. Společnost se snaží dále optimalizovat svůj nový vlajkový model. Aktualizace optimalizuje kvalitu telefonních hovorů a také kvalitu fotoaparátu. Zlepšena byla i stabilita systému, zatímco pro Německo, Rusko a Česko existují některá specifická vylepšení pro jednotlivé regiony. 

ASUS ZenFone 8

Zdroj: AndroidHeadlines

ROG Phone 5

Tento model se dočkal poměrně dlouhého seznamu změn. Dostal novou bezpečnostní opravu Androidu pro duben 2021. Byly opraveny také některé problémy s 5G připojením. Problém s ořezáváním ikon v režimu App Drawer na šířku byl opraven a totéž platí pro občasné reklamy, které se objevovaly. Některé problémy s ozvěnou byly opraveny, objevovaly se během hovorů.

ASUS ROG Phone 5 update May 2021 608x281x

Zdroj: AndroidHeadlines

ROG Phone 3

I zde jsme se dočkali bezpečnostní opravy Androidu pro duben 2021. Kromě toho aktualizace umožňuje VoLTE / WoWIFI na MTS v Rusku. Také byl opraven problém, který bránil výstupu obrazovky přes HDMI na monitor ASUS MG279Q, Kromě toho byl aktualizován APN seznam.

ASUS ROG Phone 3 update May 2021 581x121x

Zdroj: AndroidHeadlines

ZenFone 6

Taktéž jsme se dočkali bezpečnostní opravy Androidu pro duben 2021. Máme zde také opravenou nespecifikovanou chybu. Verze APN byla též aktualizována. Opraven byl problém se stavovým řádkem, který nebylo možné vysunout během sledování videa nebo hraní her přes celou obrazovku.

ASUS ROG Phone 3 update May 2021 581x121x 1

Zdroj: AndroidHeadlines

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Já bych uvítal Android 11 na Rog Phone 2….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat