Realme Buds Air 2 slibují nejlepší ANC

Realme Buds Air 2 slibují nejlepší ANC
2021-02-22T11:30:50+02:00
• 22. 2. 2021

Zdroj: Idownloadhub.com

Společnost Realme ve spolupráci s DJ-skou dvojicí The Chainsmokers ze Spojených států připravila nová sluchátka s názvem Buds Air 2. Ta sice budou oficiálně představena až ve středu 24. února, ale čínský výrobce ještě předtím dává nahlédnout pod pokličku. Podle jejich slov půjde o nejlepší bezdrátová sluchátka s technologií aktivního potlačení okolního zvuku (ANC) ve své třídě.

Kvalita za dostupnou cenu

První várka informací odhaluje výdrž baterie, která se s funkcí ANC bude pohybovat kolem 22,5 hodiny a tím pádem dokonce podá lepší výkon než model Buds Air Pro s 20 hodinami. Při poslechu bez ANC vydrží hrát 25 hodin, přičemž plné nabití má trvat 2 hodiny. Ke všemu pouhých 10 minut postačí na 2 hodiny poslechu.

Buds Air 2 14938x6708x

Zdroj: Realme.com

Mobilní hráče potěší speciální režim, kde zpoždění zvuku klesne k 88 ms. Pro srovnání můžeme dodat latenci 94 ms u Buds Air Pro. Funkce ANC se dostane na hodnotu 25 dB, což je první nucený kompromis oproti Buds Air Pro s 35 dB. Do každého sluchátka nasadí 10mm HiFi ovládač s diamantovým povlakem a DLC membránou přinášející například čistější zvuk, lepší frekvenční odezvu nebo bohatší basy.

První generace sluchátek se prodávala zhruba za 50 eur (tj. cca 1 294 Kč), takže by se aktuální novinka mohla vlézt do 60 eur.

Buds Air 2 2 1600x1600xBuds Air 2 3 1600x1600x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroje: event.realme.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat