Chytrá pračka s Wifi sponzorovaný článek

Chytrá pračka s Wifi [sponzorovaný článek]
2021-06-28T11:59:38+02:00
• 28. 6. 2021

Zdroj: Freepik

V dnešní době nemusíme za chytré považovat jenom televize, telefony, tablety nebo herní konzole. Pokud jste nadšenci do techniky, určitě vás osloví chytrá pračka.

Je pro vás běžné ze smartphonu nastavit doma teplotu, zapnout klimatizaci nebo časování světel v případě, že se chystáte na dovolenou? Luxuje za vás vysavač s naprogramovaným půdorysem vaší domácnosti a zapínáte troubu na pečení z gauče? Pak vás možná zaujme další spotřebič, kterým je chytrá pračka.

Co je chytrá pračka?

Chytré pračky s Wifi dnes už vyrábí mnoho společností a vy tak můžete dát přednost značce, na jakou jste zvyklí. Co ale taková chytrá pračka umí? Základem je, že se pračka dá ovládat vaším telefonem, a to klidně z druhého konce světa.

Díky novým technologiím umí chytré pračky snížit dobu praní na polovinu, a to při zachování účinnosti a efektivnosti pracího procesu. Vypráno tedy můžete mít za něco málo přes půl hodiny na plný prací program. Některé typy praček totiž umí nejen prádlem hýbat nahoru a dolů – tedy točit v bubnu, ale také jím pohybovat dopředu a dozadu, díky čemuž se proces praní urychlí.

Prát zvládne i váš telefon

Na telefonu si můžete nastavit nejen čas dokončení praní, ale také typ prádla, jeho barvu a jak hodně je prádlo špinavé. Se zbytkem si poradí software pračky, takže se vám prádlo už nikdy nesrazí díky tomu, že byste zvolili špatný prací program. A pokud se objeví nějaký problém, pračka jej umí identifikovat a dát vám na mobil vědět, jaký servis by byl vhodný. Navíc máte možnost u některých typů v průběhu praní pračku otevřít a přidat k prádlu nějaký zapomenutý kus, který vám na poprvé unikl.

Pračka navíc mnohdy dokáže sama dávkovat prací prostředek, takže vy jen naplníte zásobník a o nic dalšího se nemusíte starat.  Díky tomu, že vidíte prací proces na svém smartphonu a dostanete notifikaci až pračka dopere, nemusíte ji v koupelně kontrolovat, nebo se bát, že na prádlo zapomenete a vyndáte je zatuchlé a místo toho, abyste je vyndali čerstvé a voňavé.

Cena, která vás nezničí

Protože mezi sebou jednotliví výrobci praček bojují o své místo na trhu, nemusíte se bát ani toho, že byste kvůli chytré pračce museli vybrat všechny své rodinné úspory. Jejich ceny se pohybují již od 17 000 Kč. Je to sice více, než byste dali za pračku z druhé ruky nebo běžný model bez chytrého softwaru, ale zvažte, jaké benefity vám chytrá pračka přinese.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat