Předplatné pro Apple Podcast se zdrží aktualizováno

Předplatné pro Apple Podcast se zdrží [aktualizováno]
2021-06-09T19:20:41+02:00
• 9. 6. 2021

Zdroj: rev.com

2

Aktualizováno 9. 6.

Apple sice představil placenou verzi své služby Podcast, ale následně došlo k odkladu. Původně se uvádělo, že se tak stane někdy v červnu. Dnes je již známé datum. Stane se tak 15. června.

Aktualizováno 29. 5.

Apple představil novou předplacenou službu pro podcasty, přičemž mělo dojít ke spuštění již v květnu. Nakonec se tak nestane, jak informuje tvůrce sama společnost Apple. Ta uvedla, že ji potěšil zájem ze stran tvůrců i posluchačů, ale aby se nabídla dostatečně kvalitní služba, musí dojít k menšímu odložení. Ke spuštění má dojít v červnu, ale nebylo uvedeno přesné datum. Zřejmě dojde k pozvolnému spouštění.

Původní článek 20. 4.

Apple poslední dobou vcelku usilovně rozšiřuje své služby. Dnes jsme se dočkali dalšího přírůstku v podobě Apple Podcast, což je předplatné, které umožní tvůrcům nové funkce pro posluchače při poslouchání podcastů. Vylepšení se dočká také vestavěná aplikace podcastů na iPhonech.

Nové předplatné Apple Podcast přinese třeba early access

Předplatné bude mít několik výhod. Prvním z nich bude předčasný přístup k dílům některých podcastů – tzv. early access. Další novinkou bude možnost poslouchat epizody bez reklam, což zároveň zajistí také příjem tvůrcům. Ti také budou mít možnost právě předplatitelům nabídnout exkluzivní obsah.

image 1116x628x

Zdroj: The Next Web

Nová je také aplikace Apple Podcast, která má hezčí design a každý pořad nyní dostane propracovanější stránku. Jednoduší bude také objevovat nové podcasty. Tato nová verze dorazí spolu s novou verzí systému iOS 14.5.

Zdroje: thenextweb.com, 9to5mac.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Danny Macho

20. 4. 2021, 21:48

Nějak jsem to nepochopil… Znamená to, že do Apple Podcast přibudou reklamy pro nepředplatitele? Nebo se to jen netýká našeho regionu? Protože já se tam dosud s reklamou nesetkal…
A jako tvůrce podcastu bych ho nechtěl vydávat jako „early access“. Naopak jsem velice rád, že mohu díl vydat na všech platformách v jednu chvíli, a to hned po vyčištění stopy a případném prostřihání. Ale asi prostě nejsem cílovka nebo nevim…

Miroslav Růžička

VIP 21. 4. 2021, 10:24

Zatím to bude především možnost pro tvůrce – předplatné nebude hromadné jako třeba u Apple Music, ale uživatel si sám zvolí, zda podpoří konkrétní podcast show. Zároveň právě sami tvůrci podcastu si budou volit (pravděpodobně i cenu) a benefity jejich předplatného. Více informací zde přímo od Applu: https://podcasters.apple.com/subscriptions

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat