vivo X60 Pro přichází na český trh, můžete si o něj také zasoutěžit

vivo X60 Pro přichází na český trh, můžete si o něj také zasoutěžit
2021-05-20T15:00:33+02:00
• 20. 5. 2021

Zdroj: vivo

Čínské vivo na našem trhu působí již nějakou dobu, avšak prozatím pouze s modely střední a nižší střední třídy. Nyní ale společnost oznámila příchod top modelu vivo X60 Pro, který kromě skvělé výbavy nabízí také fotoaparát s gimbalovou stabilizací. Již při příchodu na trh se vivo chlubilo partnerstvím s organizací UEFA pro evropské šampionáty EURO 2020 a EURO 2024. Z tohoto partnerství nyní vzniká soutěž, ve které si můžete zasoutěžit o Golden Tickety a také novinku vivo X60 Pro.

vivo Y70 – nový hráč na trhu, který může zamíchat karty [recenze]

vivo X60 Pro konečně na českém trhu

Společnost vivo představila novinky X60 a X60 Pro již koncem loňského roku, jednalo se ale o verze určené pouze pro Čínu. Letos v březnu jsme se pak dočkali také globálního představení těchto novinek, které se liší pouze použitým procesorem. Namísto Exynos 1080 od Samsungu se tak můžeme těšit na Snapdragon 870 od Qualcommu.

Zachován zůstává také zakřivený displej o velikosti 6,56 palců s FullHD+ rozlišením, 120 Hz a HDR10+, až 12GB operační paměť a 256 GB úložného prostoru. Podpora 5G je pak samozřejmostí díky použitému procesoru. Specialitou jsou všal fotoaparáty, zejména pak ten hlavní, který nabízí optickou stabilizaci pomocí gimbal technologie, dále záda okupuje ultraširokoúhlý snímač s rozlišením 13 MPx a úhlem záběru 120° a 13MPx objektiv pro zoom. Výrobce také slibuje 3 roky aktualizací Androidu a bezpečnostních záplat.

vivo X60 Pro Black 8000x7382x vivo X60 Pro Blue 8000x7382x

vivo X60 Pro; Zdroj: vivo

Předpokládaný prodej smartphonu bude zahájen 10. června, cenovka je bohužel prozatím neznámá.

Co pro vás znamená fotbal?

Co pro vás znamená fotbal? Tak zní název soutěže, ve které můžete kromě smartphonu vyhrát také Golden Tickety, díky kterým máte vstup zdarma na veškeré zápasy vašeho týmu. Soutěž probíhá na oficiálním instagramovém účtu českého zastoupení vivo a podmínky jsou velmi jednoduché. Stačí jen napsat, co pro vás fotbal znamená a zapojíte se tak do soutěže a velmi lákavé ceny. K samotné soutěži vyzývá a fanoušky podporuje česká fotbalová legenda Vladimír Šmicer.

Soutěž probíhá od 19. května do 1. června, poté bude vylosován šťastný výherce. Zapojit se můžete pod tímto příspěvkem.

image003 1 2380x1036x

Zdroj: vivo

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat