Apple AirTags mají skryté vývojářské nastavení

Apple AirTags mají skryté vývojářské nastavení
2021-05-09T09:30:07+02:00
• 9. 5. 2021

Zdroj: Dotekománie

Společnost Apple nedávno představila dlouho slibované přívěsky AirTags, díky kterým můžete mnohem snáze nalézt své ztracené předměty. AirTags jsou již v prodeji a aplikace Find My na iOS odhaluje možnosti vývojářského nastavení schovaná hlouběji v nastavení aplikace.

Nastavte si AirTags podle sebe

Možnost vývojářského nastavení AirTagů přitom není nijak schována tak, že by ji běžný uživatel nenašel, jen tato možnost nemusí každého napadnout. Stačí pouze 5x poklepat na jméno vašeho AirTagu a poté se dostanete k mnoha různým posuvníkům dat, na kterých si můžete veškeré možnosti upravit dle sebe.

apple airtags developer menujpg 1320x953x

Zdroj: The Verge

Tato nabídka pokročilých možností se zdá být pozůstatkem z předešlých beta verzí aplikace Find My z dob, kdy AirTags byly pouze ve fázi vývoje. Tato nastavení se dají přirovnat například ke stavbě domu, kdy architekt svým klientům nechá veškeré plány a návrhy projektu. Tato věc není příliš neobvyklá, ve spojení se společností Apple ji ale zas tak často nevídáme.

Pokročilejší možnosti nastavení AirTags přitom bylo odhaleno náhodou „frustrovaným“ uživatelem na Redditu, který jen několikrát poklepal na jméno svého přívěsku. Tento nález potvrdilo také mnoho uživatelů na Twitteru, na našem redakčním kusu jsme toto nastavení také nalezli.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat