Reddit Talk je další konkurent pro Clubhouse

Reddit Talk je další konkurent pro Clubhouse
2021-04-26T13:58:08+02:00
• 25. 4. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Clubhouse jednoznačně patří mezi fenomény současné doby. Nabízí jednoduchý způsob, jak si povídat na nejrůznější témata. Je podporováno jen audio, přičemž hlavní hosté mohou vybrat z řad posluchačů, aby se připojil, případně mohou i jinak reagovat. Androidí verze ještě není k dispozici, ale konkurence se snaží nabídnout své vlastní řešení. Například sociální sítě Facebook a Twitter již pracují na své verzi. Nyní se přidává další hráč, Reddit.

Clubhouse konečně vyvíjí Android verzi

Reddit Talk

Sociální síť a možná určitá varianta fora Reddit se stává populárnější, a to i díky některým youtuberům, kteří používají tuto platformu pro komunikaci s fanoušky. Společnost v tomto týdnu představila svou vlastní verzi audio místností nazvanou Reddit Talk.

bcykx1isg5u61 2928x1920x

Zdroj: Reddit

V tuto chvíli ještě není k dispozici pro uživatele a jedná se spíše o preview (demo), o které mohou požádat moderátoři. Ti následně dostanou přístup k této novince, ale budou si muset počkat ve frontě. Ti následně budou moci založit místnost v konkrétní komunitě. Připojit se k poslechu může ale kdokoliv a také se může přihlásit o slovo. Běžní členové nebudou mít možnost nastartovat Reddit Talk, aspoň ne v brzké době.

Moderátoři budou mít nejrůznější funkce pro ovládání aktuálního sezení. Mohou přizvat kohokoliv, utlumit mikrofon nebo odebrat spoluhosta. Každá komunita bude mít možnosti v rámci přizpůsobení, jako třeba změna avatarů a podobně.

91jj01hxg5u61 2928x1920x

Zdroj: Reddit

Společnost neuvedla, kdy bude tato novinka k dispozici pro všechny. Zatím je evidována jako preview a zřejmě bude probíhat vývoj současně s testováním. Nebylo definováno, kolik vlastně moderátorů bude mít přístup, ale asi se Reddit Talk nabídne menšímu počtu a následně bude seznam rozšiřován.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat