Fitbit přijde o jednu možnost přihlášení k účtu

Fitbit přijde o jednu možnost přihlášení k účtu
2021-04-27T09:30:55+02:00
• 27. 4. 2021

Zdroj: Fitbit

Fitbit dnes již není samostatná společnost. Byla odkoupena samotným Googlem, což nebyla jednoduchá transakce, jelikož zde byly námitky ohledně nakládání s osobními informacemi. Google udělal patřičné změny a nyní se očekává, že vyhledávací gigant představí vlastní chytré hodinky s využitím technologií a zázemí firmy Fitbit. Na to si ale budeme muset počkat. Dnes zde máme ale změnu ohledně přihlašování k samotnému uživatelskému účtu.

Google Pixel Watch zřejmě na prvních renderech

Nově bez Facebooku?

V tuto chvíli se můžete ke svému účtu u Fitbit přihlásit pomocí tří metod. Nabízí vlastní účet tvořený e-mailovou adresou a heslem, dále Google účet a také Facebook účet. Právě poslední možnost bude odstraněna, takže uživatelé budou muset začít používat Google účet, nebo vlastní založený na uživatelském jménu a heslu.

Fitbit

Zdroj: Fitbit

Samotná webová přihlašovací stránka pouze informuje, že Facebook přihlášení bude odstraněno. Již zde ale není jakákoliv zmínka, kdy se tak stane. Sice stránka odkazuje na nápovědu, ale zde ještě nedošlo k aktualizaci. Pravděpodobně zde bude popsáno, jak stávající účet přepojit na jiný typ přihlášení.

Již brzy se k účtu nebudete možné přihlásit přihlašovacími údaji na Facebook. Připravte se na tuto změnu a ujistěte se, že znáte svou e-mailovou adresu a heslo, které používáte ve službě Fitbit.

Vzhledem k tomu, že ještě nebyl uveden nějaký termín, do které musí uživatelé provést změnu, tak odhadujeme, že to bude trvat pár měsíců. Odhadujeme, že minimálně webová stránka Fitbitu začne v dohledné době podporovat Apple přihlášení. Snad se tento rok Google rozhoupe a využije potenciál výrobce chytrých náramků a hodinek. Zatím provádí jen kosmetické změny.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat