Objevují se první rendery nového smarpthonu LG W41

Objevují se první rendery nového smarpthonu LG W41
2021-02-14T13:30:16+02:00
• 14. 2. 2021

Zdroj: Techcrunch.com

Společnost LG loni v listopadu uvedla smartphony v modelovým označením W31 a W31+ a neuplynul dlouhý čas a již nyní se ukazují první informace o navazujících modelech W41, W41 Plus a W41 Pro.

LG možná již brzy představí modelovou řadu smartphonů W41

Známý leakster Evan Blass vystupující pod jménem @evleaks sdílel první rendery modelu LG W41, který nese označení LMK610. Podle informací by měl být telefon vybaven displejem s průstřelem. Zmizí tedy výřez (notch) v horní části displeje. Podle slov Evana Blasse by měl být telefon vybaven fotoaparátem se čtyřmi čočkami a rozlišením až 48 megapixelů. Čtečka otisku prstů by se měla nacházet na zadní straně telefonu.

Zdroj: voice.com

Rendery také ukazují umístění slotu pro SIM kartu na levé straně těla, zatímco tlačítka pro vypnutí a regulaci hlasitosti jsou umístěna na pravé straně. Podle zdroje by základní model W41 měl být, co specifikací týče, vybaven podobně jako vyšší modely W41 Plus a W41 Pro, nicméně bližší informace zatím chybí. Poslední modelová řada W31 přinesla specifikace v podobě 6,5palcového displeje, 13 Mpx fotoaparátu, 4GB paměti RAM a 8jádrového procesoru. Lze tedy očekávat, že výkon a parametry přinesou vylepšení.

V tuto chvíli se jedná o rendery, neboli vizualizace, které nemusí odhalovat finální podobu telefonů, nicméně informace od Evana Blasse jsou známy svou vysokou přesností, takže lze očekávat, že finální design a specifikace telefonů se nebude lišit.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat