Netflix představuje novou užitečnou funkci

Netflix představuje novou užitečnou funkci
2021-02-26T19:06:36+02:00
• 27. 2. 2021

Zdroj: Netflix

Netflix představil novou funkci „Downloads for You“, kterou najdete v mobilních aplikací pro Android a iOS. Streamovací služba prohlásila, že tato funkce automaticky stáhne doporučené televizní pořady nebo filmy do vašeho zařízení podle vašeho vkusu.

Netflix přichází s novou funkcí

Funkce nejprve zamíří pro Android a velmi brzy začne testování také pro iOS aplikaci. Společnost tuto novinku propaguje jako rozšíření své funkce „Chytré stahování“, kterou představila před třemi lety jako způsob automatického stažení další epizody sledovaného pořadu. „Downloads for You“ to posune na další úroveň.

Netflix

Zdroj: 9to5Mac

Jakmile bude funkce k dispozici, budete si ji moci aktivovat tímto způsobem. Přejděte na kartu Stahování a klepněte na volbu „Stahování pro Vás“. Vyberte množství obsahu, které chcete do svého zařízení stáhnout (1 GB, 3 GB nebo 5 GB), a klepněte na Zapnout. Čím více místa v úložišti dovolíte zaplnit, tím více obsahu vám Netflix stáhne. Prozatím není jasné, kdy se tato funkce objeví u všech iOS uživatelů. Celosvětově je ale k dispozici Android uživatelům.

Zdroj: 9to5mac.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat