Nový Galaxy S21 a další novinky si můžete předobjednat na Smarty.cz. Nyní s dárky a extra slevou 1 300 Kč sponzorovaný článek

Nový Galaxy S21 a další novinky si můžete předobjednat na Smarty.cz. Nyní s dárky a extra slevou 1 300 Kč [sponzorovaný článek]
2021-01-16T18:35:42+02:00
• 14. 1. 2021

S novým rokem jsou tady i novinky od značky Samsung. Tentokrát jsme se jich dočkali dříve, než je obvyklé. A co nám Samsung přichystal nového? 

Galaxy S21

Nová řada nese název Galaxy S21 a na první pohled vás překvapí svým novým designem. Prostor fotoaparátu je řešen netradičně, ale elegantně – modul nádherně kopíruje hrany telefonu a není nijak rušivý. Fotoaparát je největším lákadlem letošní řady. Model Ultra disponuje hned čtyřmi fotoaparáty, přičemž hlavní snímač disponuje neuvěřitelným 108 MPx snímačem. Vylepšený je i noční mód. 

Galaxy S21

  • V celkem kompaktním těle se skrývá velký výkon díky čipu Exynos 2100. Nechybí ani podpora 5G.
  • Předobjednávky běží od 14.1. do 28.1. 2021. Pokud si objednáte telefon v tomto termínu, můžete se těšit na skvělé dárky.
  • K modelu S21 a S21+ získáte zdarma sluchátka Galaxy Buds Live a lokátor SmartTag, to vše v hodnotě 5 390 Kč.
  • K modelu S21 Ultra získáte nová sluchátka Buds Pro a lokátor SmartTag, to vše v hodnotě 6 890 Kč. 

A navíc můžete využít zaváděcí akční cenu. Pokud zadáte kód SAM1300, budete mít jakýkoliv nový model Samsung Galaxy S21 s extra slevou 1 300 Kč! 

Na Smarty.cz můžete navíc využít i splátek s 0% navýšením. Svůj nový Samsung Galaxy S21 tedy můžete mít i tehdy, pokud na něj nemáte zrovna našetřeno, a navíc získáte ještě hodnotné dárky. Ale pozor, pouze do 28.1.2021! Veškeré novinky si můžete předobjednat na Smarty.cz

Samsung Galaxy Buds Pro

Nová sluchátka Galaxy Buds Pro, která přichází v zajímavých barvách, které skvěle doplní řadu S21. Pyšní se velkou výdrží (až 28 hodin s pouzdrem), propracovaným režimem ANC, vyladěným zvukem i basy, které potěší každého hudebního nadšence. 

Galaxy Buds Pro

Předobjednejte si je nyní a získejte zdarma bezdrátovou nabíječku. Nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro koupíte ZDE

Samsung Galaxy Watch2 a SmartTag

Aby byla kolekce v nové barvě kompletní, přišel Samsung s novou barevnou variantou hodinek Galaxy Watch Active2– a to rose gold těle a fialovým řemínkem. 

Novinkou je i chytrý lokátor SmartTag. Ten bude skvělým doplňkem nejen pro zapomnětlivé jedince. Najde spolehlivě vaši kabelku, klíče, nebo i domácího mazlíčka. Tuto chytrou vychytávku koupíte zde.

Vyměňte starý za nový nejvýhodněji

Pokud máte doma starší telefon a přemýšlíte o koupi nového, ve Smarty vám dají o důvod navíc. Ke koupi Smasungu S21 získáte navíc 1 000 Kč jako bonus k výkupu vašeho starého zařízení. K výkupní ceně tedy získáte bonusovou částku. Navíc si můžete nový S21 zakoupit na splátky bez navýšení. Ve výsledku se vám tedy přechod na nový určitě vyplatí! 

Podívejte se, jaké telefony můžete nechat vykoupit zde. Veškeré novinky si můžete předobjednat na Smarty.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat