Bose představil sportovní sluchátka bez potlačení hluku

Bose představil sportovní sluchátka bez potlačení hluku
2021-01-13T20:43:40+02:00
• 14. 1. 2021

Zdroj: Bose

Společnost Bose oznámila novou dvojici bezdrátových sluchátek, která přichází s relativně unikátním designem. Sluchátka mají zvukový kryt, který se při nasazení nedotýká ani nijak nezakrývá uši. Jinými slovy řečeno, Bose Sport Open Earbuds přináší tzv. otevřený design a soustředí se primárně na sport a cvičení. 

Bose sází na jednoduchost

Sluchátka jsou vybavena technologií Bluetooth 5.1 a disponují technologii OpenAudio. Konstrukce je vybavena tvarovaným háčkem na ucho, který se připevňuje kolem ucha. Jelikož jde o tzv. otevřený design, sluchátka nejsou vybavena aktivním potlačením hluku. Bose se v tomto případě soustředí na běžce a cyklisty, kteří se chtějí soustředit na maximální výkon bez kabelů, ale zároveň potřebuji slyšet okolní hluky – silniční provoz, kondiční trenér a podobně. 

Bose Bose

Zdroj: Neowin

Výrobce dále uvedl, že špunty do uší zůstanou přesně umístěné a budou odolávat potu, teplu, dešti a sněhu. Sluchátka jsou tedy vybavena certifikací IPX4. Na jedno nabití pak vydrží osm hodin. Mikrofonní systém pak dokáže (během telefonního hovoru) izolovat váš hlas od větru a okolního hluku, takže vás druhá strana uslyší více než zřetelně. 

Bose

Zdroj: Neowin

Levé tlačítko umožňuje přistupovat k hlasovému asistentovi, přičemž pravé slouží k zapnutí/vypnutí, přehrávání, pozastavení a přeskakování skladeb a ke správě hovorů. Sluchátka budou v prodeji za 199 dolarů, tj. cca 4 210 Kč bez DPH. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat