Xiaomi Mi Watch Lite přichází s 1,4palcovým displejem a GPS modulem

Xiaomi Mi Watch Lite přichází s 1,4palcovým displejem a GPS modulem
2020-12-11T11:30:59+02:00
• 11. 12. 2020

Zdroj: FoneArena

Společnost Xiaomi minulý měsíc představila (pod značkou Redmi) zbrusu nové hodinky Redmi Watch. Pro globální trh si nyní připravila novinku v podobě Xiaomi Mi Watch Lite. Ty přichází s podobným designem a téměř identickými specifikacemi jako hodinky Redmi Watch. 

Xiaomi Mi Watch Lite nabízí řadu funkcí

Novinka v podobě Xiaomi Mi Watch Lite nabízí 1,4palcový LCD displej s rozlišením 320 x 320 pixelů a jemností 323 PPI. Zobrazovací panel nabízí také jas 350 nitů a 60% barevný gamut NTSC. Hodinky jsou vybaveny 24hodinovým monitorováním srdečního tepu, a dokonce jsou voděodolné až do 50 metrů (certifikace 5ATM). Dále zde máme vestavěné GPS, Bluetooth 5.0 nebo třeba 11 sportovních režimů – venkovní běh, běžecký pás, venkovní cyklistika, plavání na volné vodě, volný způsob, plavání v bazénu, kriket, trekking, běh na trase, chůze a jízda na kole. 

Xiaomi Mi Watch Lite

Zdroj: FoneArena

Xiaomi nezapomnělo zakomponovat ani monitorování spánku a dýchání. Samozřejmě tu máme podporu oznámení z telefonu nebo třeba možnost ovládat vzdáleně hudbu. Hodinky na jedno nabití vydrží 9 dní při běžném používání, a to díky 230mAh baterii. Naopak s aktivním GPS modulem se dostanete na 10hodinovou výdrž. 

Mi Watch Lite budou v prodeji ve variantách Black, Ivory a Navy blue. Cena by se měla pohybovat kolem 46 dolarů, tj. cca 1 000 Kč bez DPH. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat