Xiaomi Redmi 9 bude prodáván pod značkou POCO

Xiaomi Redmi 9 bude prodáván pod značkou POCO
2020-07-02T13:30:28+02:00
• 2. 7. 2020

Redmi 9; Zdroj: Xiaomi

2

Zařízení pod názvem Xiaomi Redmi 9 bylo oficiálně uvedeno na trh už před několika týdny (v Evropě). Telefon dorazil s velkou 5020mAh baterií s podporou až 18W nabíjení. K dispozici je také procesor od firmy MediaTek, jen Xiaomi použilo slabší model Helio G80. Před Redmi 9 se na trhu objevil také Redmi Note 9 a Redmi Note 9 Pro. Očekává se, že Redmi 9 bude k dispozici na všech trzích, ovšem prodáván pravděpodobně bude pod brandem POCO. 

Redmi 9 oficiálně, cena začíná na 149 eurech

Xiaomi Redmi 9 jako POCO F2 Pro

Ačkoliv je POCO již samostatná značka, stále je úzce integrována s Xiaomi. Tento brand je velmi populární hlavně v Indii a stále sdílí svou ideu s OEM výrobcem Xiaomi, takže není divu, když se na trhu objeví dvě stejná zařízení. A to by mohl být případ také Redmi 9, který by se na určitých trzích měl prodávat jako POCO M2 Pro. 

Xiaomi Redmi 9

Redmi 9; Zdroj: Xiaomi

Žádné rozdíly ale nehledejme. Nabídne stejné konstrukční parametry, hardwarové specifikace a funkce. Sluší se říci, že s tímto procesním prodejem má Xiaomi a POCO již zkušenosti. V podstatě Redmi K30 je v Indii prodáváno pod značkou POCO X2. Je tedy velmi pravděpodobné, že se podobný marketingový případ znovu objeví. 

Důkazem toho je mimo jiné číselný model M2004J19, který se nyní dočkal důležité certifikace od Wi-Fi Alliance a Bluetooth SIG. Není však stále jisté, na jakých trzích bude telefon prodáván pod značkou POCO. Brzy bychom se vše měli oficiálně dozvědět přímo od Xiaomi / POCO. 

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Teda ti rakosníci jedou. Už neví jak ty jejich sračky pojmenovat. Určitě bude v krátké době další nějaká firma, ať tam může xiaomi či mi nebo redmi a mnoho dalších sraček začat valit další svoje sračky a že jich už je na trhu. Ale v podstatě mě je to fuk, protože od tohoto konglomerátu bych nechtěl telefon ani zadarmo 🤑 🤑 🤑

Roman Praslička

1. 7. 2020, 20:10

Poco M2 Pro. Žádný F2 pro, ten se už prodává přece

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat