Aplikace Waze obsahuje skrytou příšerku návod na aktivaci

Aplikace Waze obsahuje skrytou příšerku [návod na aktivaci]
2020-07-07T15:00:44+02:00
• 7. 7. 2020

Zdroj: Waze

2

Koncem minulého měsíce jsme vás prostřednictvím článku informovali o novinkách, které aplikace Waze dostane. Přibylo 30 barevných a zábavných emotikonů, které mají představovat vaši aktuální náladu. Poslední aktualizace přinesla také mírné přepracování, což se týká třeba i upraveného loga. Celkový vzhled aplikace je ale stále stejný a už by to opravdu chtělo výraznější redesign.

Waze má nové logo a další drobnosti 

Waze ukrývá tajný emotikon v podobě příšerky

Waze do své aplikace koncem minulého měsíc přidal 30 barevných a zábavných emotikonů, které reprezentují vaši současnou náladu. Některé z možností zahrnují nálady Funny, Sunny, Zombified, Wild, Chill, Furious, Geeky, Happy, Loved-up, Sneaky, Eco-friendly, Proud, Sad, Skeptical, Shy, Carsick, Zen a Speedy. Pokud chcete svou náladu v aplikaci změnit, klepněte na pole Hledat v levé dolní části aplikace. Klepnutím na své jméno přejdete do části Můj Waze. Zde klikněte na Nálada a vyberte svůj emotikon. 

Waze  Waze Waze

Zdroj: Dotekomanie.cz

Zní to velice jednoduše, což také je, ale firma do uživatelského rozhraní skryla emotikon Monster Mood. Pokud si jej chcete aktivovat, musíte se nejprve ujistit, že máte nainstalovanou nejnovější aktualizaci aplikace Waze pro iOS a Android. V sekci Hledat přejděte do vyhledávacího pole a napište ##@morph. Po zadání tohoto příkazu se vám vedle jména objeví malá fialová příšerka s jedním okem.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Neodpustím si v tomto případě drobný komentář směrem k vývojářům této mé jinak oblíbené aplikace. „Běžte s podobnými hovadinami do****le! Waze je (nebo byla??) především navigace, tak pokračujte v jejím rozvoji a přestaňte řešit podobně trapné zbytečnosti.

Ladislav Polický

7. 7. 2020, 20:16

Je to blbost, jednooké monstrum je v aplikaci roky, objevilo se tam v době, kdy v aplikaci testovali hlasové příkazy a původně šlo taky hlasem aktivovat. Pak zůstala jen možnost aktivace kódem, ale není to rozhodně novinka. A správci Waze vám za to vyžvanění poděkují.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat