Samsung Galaxy M31s se objevuje v Google Play konzoli aktualizováno

Samsung Galaxy M31s se objevuje v Google Play konzoli [aktualizováno]
2020-07-21T17:20:12+02:00
• 21. 7. 2020

Zdroj: Dailysabah.com

Aktualizováno 21. 7.

Netrvalo dlouho a máme zde další informace kolem chystané novinky Galaxy M31s, která bude lákat na masivní 6000 mAh baterii. Mobil se tentokrát poodhaluje skrze Google Play konzoli, díky čemuž se dozvídáme, že displej bude mít skutečně Full HD+ rozlišení. O výkon se zde bude starat procesor Exynos 9611 společně s 6 GB operační paměti. Mimo jiné se potvrzuje otvor v displeji pro přední kameru.

Galaxy M31s Google Play Console 1 875x502x

Zdroj: mysmartprice.com

Aktualizováno 18. 7.

Po nějaké době zde máme další informace kolem chystané novinky Galaxy M31s. Vzhledem k tomu, že by se mělo jednat o sourozence modelu Galaxy M31 z února tohoto roku, tak několik změn v designu zde bude. V podstatě se potvrzuje přesunutí čtečky otisků prstů ze zadní strany pod samotný displej. Ten by měl být typu AMOLED a čtečka by asi bude optická. Kromě toho se ukazuje, že Samsung tentokrát zvolí díru v displeji pro přední kamerku.

Samsung Galaxy M31s Render Leak 01 1024x608 1 280x496x Samsung Galaxy M31s Render Leak 02 683x420x

Zdroj: gizmochina.com

Původní článek 18. 6.

Známý benchmark Geekbench se postaral o přiblížení nového modelu, na kterém v těchto dnech intenzivně pracuje společnost Samsung. Zařízení je sice momentálně vyvíjeno jen pod kódovým označením SM-M317F, ale v konečném výsledku bude představeno jako Galaxy M31s a vystřídá svého předchůdce z února letošního roku. Telefon by měl lehce převyšovat konkurenty v rámci střední třídy.

Žádné extra novinky

Zveřejněný výpis z provedeného testu odhaluje několik zásadních prvků ze seznamu specifikací, u kterých s největší pravděpodobností již nedojde ke změně. Výkonnostní stránku dostane pod kontrolu osmijádrový procesor Exynos 9611 z vlastní dílny, k němuž se váže grafický čip Mali-G72 MP3.

Dále můžeme dodat operační paměť RAM o velikosti 6 GB či operační systém Android 10 překrytý vlastním rozhraním One UI minimálně ve verzi 2.0. V kuloárech se ještě hovoří o 6 000mAh baterii pro zajištění maximálně dlouhé výdrže, dvojnásobně větším 128GB interním úložišti nebo čtyřech fotoaparátech, kde bude mít hlavní slovo 64MPx senzor ISOCELL Bright GW1. Ostatní senzory mohou být ultraširokým, makro a hloubkovým snímačem.

Co by si měl převzít z předchozí generace, tak to je Super AMOLED displej s decentním otvorem pro selfie kamerku, čtečku otisků prstů, technologii rychlého nabíjení, šuplík pro dvě SIM karty, port typu USB-C a 3,5mm sluchátkový jack. Oficiální odhalení má proběhnout do konce letošního roku.

M31s 761x808x

Zdroj: Sammobile.com

Zdroje: sammobile.com, gizmochina.com, mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat