iOS 14 beta 3 přináší nové logo aplikace Hudba a další novinky

iOS 14 beta 3 přináší nové logo aplikace Hudba a další novinky
2020-07-24T11:30:24+02:00
• 24. 7. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple vydala v pořadí již třetí beta verzi připravovaného operačního systému iOS 14. Aktualizace je prozatím k dispozici všem registrovaným vývojářům. iOS 14 beta 3 přichází s číselným sestavením 18A533Wf. Vývojáři mohou systém aktualizovat pomocí Nastavení – Obecné – Aktualizace softwaru. 

Nový operační systém iOS je k dispozici už také i veřejným testerům, ovšem ti se třetí bety ještě nedočkali. Je možné, že příští veřejná beta bude vydána později tento týden. Tentokrát třetí beta verze přináší řadu novinek, byť se povětšinou jedná pouze o kosmetické změny. 

iOS 14 beta 3: co je nového ? 

Při prvním použití widgetů v systému se objeví nové vyskakovací okno, které uživateli poradí se správným používáním. Podobné okno se objeví také v případě, kdy uživatel poprvé přejde do režimu úpravy domovské obrazovky.

iOS 14 iOS 14

Zdroj: 9to5mac

Apple také do třetí beta verze implementoval widgety z aplikace Hodiny. Kromě toho jsme se po dlouhých letech dočkali nového loga nativní aplikace Hudba. Ta nově má možnost sdílení skladeb, alb a playlistů Apple Music do Snapchatu. K dispozici je také barevné pozadí pro widget aplikace Hudba. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat