Xiaomi Air 2 SE aneb to pravé pro vaše uši! sponzorovaný článek

Xiaomi Air 2 SE aneb to pravé pro vaše uši! [sponzorovaný článek]
2020-07-24T10:00:24+02:00
• 24. 7. 2020

Xiaomi Air 2 SE nejen pro hodiny poslouchání

Geekbuying nabízí bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 SE s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 682 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož máme k dispozici slevový kupón. Nyní si tak můžete zakoupit nová kompletně bezdrátová sluchátka od Xiaomi za cenu 682 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0.

Xiaomi Air 2 SE Xiaomi Air 2 SE

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 SE s velkou kapacitou baterií. Doba přehrávání činí až deset hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně 20 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Originální Xiaomi Air 2 SE na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 1 032 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón AIR2SECZ, zaplatíte jen 682 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

HIMO Z20 aneb elektrikou rychle a bezpečně

Na kole HIMO si můžete uhánět rychlostí až 25 km/h, a to až do vzdálenosti 80 km. Tedy na jedno nabití můžete jezdit pět hodin po městě či vesnici, jak se vám zachce. Elektrokolo navíc má skvělou možnost jednoduchého poskládání, takže je v nedostupných zákoutích snadno přenositelné.

HIMO Z20

Váha 19 kilogramů je obdobná vašemu kolu. Navíc se nemusíte bát ani o svoji bezpečnost, protože elektrokolo má duální brzdící systém, který z plné rychlosti zastaví plně do čtyř metrů. Díky speciální funkci obnově energie pomocí kinetické energie tak můžete prodloužit výdrž baterie. Elektrické kolo navíc disponuje malým displejem, kde vidíte, kolik baterie vám ještě zbývá.

Originální HIMO Z20 na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 20 422 Kč (z původních 24 026 Kč). Pokud ale zadáte náš kupón NNNMOPUBI, zaplatíte jen 19 273 Kč. Obchod Geekbuying kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z evropského skladu. A to už stojí za zvážení. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat