Instagram testuje další novou funkci

Instagram testuje další novou funkci
2020-07-25T11:30:13+02:00
• 25. 7. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Sociální síť Instagram představila zbrusu nový nástroj pro fundraisery. Společnost tvrdí, že začíná novinku testovat v okruhu hrstky uživatelů. Náhodně vybraní uživatelé budou mít možnost odkazovat přímo na fundraising z profilové stránky. Test bude spuštěn nejprve na území USA, Velké Británii a Irsku na obou mobilních systémech.

Instagram chystá novinku

Ačkoliv uživatelé si mohou vybrat, zda zahájí vybírání finančních prostředků na obecně prospěšnou činnost, i přesto budou muset splňovat pokyny a pravidla. Pokud budete chtít začít s touto činností, klepněte na Upravit profil, Přidat Fundraiser a následně Vybrat Peníze. Následně vyberte fotografii a kategorii. Po schválení budete moci získat finanční prostředky po dobu 30 dní, přičemž fundraising bude možné prodloužit o dalších 30 dní.

Instagram

Zdroj: Techcrunch

Jinými slovy, tato nová funkce má za úkol přinést lepší časové možnosti pro získání dostatečných prostředků. Nutno podotknout, že tento způsob získávání finančních prostředků se za poslední roky stal velmi populární. Uživatelé Facebooku se například od ledna složili na více než 100 mil. dolarů pro boj proti COVID-19. Je tedy logické, že se funkce dostává také na Instagram. Kdy ale bude dostupná široké veřejnosti, není jasné. Příchod lze očekávat v následujících týdnech. 

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat