Do Prahy přichází Uber Comfort

Do Prahy přichází Uber Comfort
2020-07-21T11:35:15+02:00
• 21. 7. 2020

Zdroj: Uber

Není to tak dávno, co jsme vás informovali, že společnost Uber ruší v České republice dostupnost služby na rozvoz jídla. V podstatě firma přenechala trh projektům jako Dáme jídlo a Bolt. Nyní zde ale máme jinou novinku, která cílí na Prahu. Konkrétně se jedná o službu Uber Comfort, která je na pomezí UberX a Uber Black.

Uber Comfort

Pokud chcete cestovat nejlevněji a je vám jedno, kdo vás poveze, volíte službu UberX. Pakliže vyžadujete luxusní vůz a nevadí vám, že si připlatíte, nabízí se pak Uber Black. Prostřední variantou je nově Uber Comfort. Hned na začátek je nutné uvést, že novinka je přibližně o 20 % dražší než standardní UberX.

„S naší novinkou Uber Comfort si budou pražští uživatelé moci objednávat jízdy v pohodlnějších vozech, s nejlépe hodnocenými řidiči a s individuálním přístupem, a to za cenu jen o malinko vyšší než u UberX. Služba je navržena pro všechny naše uživatele, kteří chtějí do cíle své cesty dorazit odpočatí a v dobré náladě. Novinku pak ocení i řidiči, protože ti s nejlepšími hodnocením a s vozem odpovídajícím vyšším nárokům budou mít možnost dosáhnout na ještě vyšší odměny,” popisuje novinku mluvčí Uberu Luisa Elster.

Jak popisuje tiskový mluvčí, v rámci Uber Comfort dostanete vždy to nejlepší. Máte jistotou, že pojedete s nejlépe hodnocenými řidiči, takže by se dalo říci, že nová varianta je v podstatě chytrým filtrem na všechny řidiče. Navíc pojedete pohodlnějšími vozy, ale není specifikováno, co to znamená.

Aby toho nebylo málo, přímo v aplikaci dostanete dvě možnosti navíc. Můžete si zvolit, jestli si chcete povídat s řidičem, nebo preferujete tichou jízdu. Také lze navolit, jestli chcete, aby ve voze bylo teplo nebo chladněji.

Uber aplikace 1 828x1792x Uber aplikace 2 828x1792x

Zdroj: Uber

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat