CoreBox i5 od CHUWI představen, nabízí malé tělo a skvělý výkon sponzorovaný článek

CoreBox i5 od CHUWI představen, nabízí malé tělo a skvělý výkon [sponzorovaný článek]
2020-05-22T14:59:55+02:00
• 22. 5. 2020

Nedávno společnost CHUWI představila mini PC CoreBox i5, který má objem pouze 2 l. Nabízí skvělý výkon, čemuž dopomáhá procesor Intel Core i5. Dále zde máme 8 GB RAM a 256GB M.2 SSD. Mini PC je vhodné nejen pro kancelářské práce, ale také pro náročnější činnosti. 

CoreBox i5: mini velikost, jednoduchost a praktičnost

S objemem dva litry lze CoreBox i5 umístit svisle nebo vodorovně. Konstrukce je jednoduchá a celkem dobře vypadá. Objem pak má výhodu ve srovnání s tradičními počítači. Mezitím má také úchyty na obou stranách konstrukce, což se hodí během přenášení.

chuwii 1552x873x

Zařízení je vybaveno procesorem Intel Core i5 5257U s frekvencí 3,1 GHz. Dokáže hladce  zpracovávat lehké vykreslování 3D grafiky, inženýrský design a další scény. Vestavěná grafická karta iris Graphics 6100 umí snadno dekódovat 4K video a přináší vysoce kvalitní vizuální zážitek. S 8 GB operační pamětí a 256GB M.2 SSD, software běží a reaguje rychle. Podporuje i další pevný 2,5palcový disk. 

kerweew 1433x770x

Ačkoli CoreBox i5 nabízí mini tělo, jeho konektivita je poměrně na vysoké úrovni. Dvě rozhraní HDMI pro připojení dvou monitorů současně. Díky tomu budete maximálně efektivní nejen při kancelářské práci. Kromě toho se zde nachází také prostor pro čtyři USB-A porty, 3,5mm jack konektor a mikrofon, RJ45 gigabitový port a DC nabíjecí port. 

I přes vynikající výkon tradičního počítače má CoreBox i5 pouze objem dva litry, což přináší spoustu pohodlí pro každodenní použití. Procesor Intel Core i5, 8 GB paměti a 256 GB SSD dělají ze zařízení bohaté rozhraní, které je výrazně použitelnější jako PC pro kancelář a domácí zábavu. Více informací o něm naleznete v odkazu ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat