Apple Glass budou ve speciální Steve Jobs edici

Apple Glass budou ve speciální Steve Jobs edici
2020-05-24T20:39:15+02:00
• 25. 5. 2020

Zdroj: MacRumors

O tom, že Apple pracuje na vlastních brýlích (Apple Glass) s rozšířenou realitou, jsme vás informovali nejen prostřednictvím článku, ale také v pátém díle našeho podcastu Pod Zlatou Lampou. Doposud jsme ale netušili, že společnost pracuje také na omezené edici.

Apple Glass v Steve Jobs edici

Ta by samozřejmě měla taktéž nabídnout rozšířenou realitu. Hlavní odlišností těchto brýlí ale bude kulatý bezrámečkový design. Přesně tyto brýle nosil Steve Jobs, kterému má být tato omezená edice odkázaná. S touto informací mimochodem přišel Jon Prosser, který se již v minulosti podílel na správném odhalení iPhone SE 2020 a dalších Apple produktů.

Apple Glass

Zdroj: Cult of Mac

Jon Prosser ve svém YouTube videu (název kanálu: Front Page Tech) prozrazuje, že společnost pracuje na verzi „Steve Jobs Heritage“. Ta by měla být také podobná zlatým Apple Watch, které byly k dispozici u první „nulté“ generaci. 

„Apple pracuje také na prototypu Steve Jobs Heritage. Podobně jako jsme měli zlaté vydání Apple Watch za 10 000 dolarů, budeme mít i omezenou edici brýlí. Firma bude chtít přídavek Steve Jobs použít spíše jako marketingový trik,“ prohlásil Prosser.

V prodeji ale budou i další varianty

Jon Prosser dále prozradil, že Apple brýle budou přicházet v různých stylech, přičemž Heritage Edition bude prodávána jako časově omezená speciální varianta. Prozatím ale není jisté, z jakého materiálu bude verze vyrobena a ani kolik bude stát. 

Dále Prosser ve svém videu prohlásil, že již viděl prototyp verze chytrých brýlí a nazval je jako „sleek as hell“. Podle něj jsou brýle podobné těm od Ray-Ban nebo těm, které nosí samotný Tim Cook. 

Apple Glass

Zdroj: MacRumors

Obě čočky mají displeje, přičemž zde neexistují žádné projektory a podobně. Jon Prosser brýle popisuje jako technologii in-display, což je jedině vítané. 

„Brýle jsou vyrobeny tak, aby vypadaly jako brýle – bez kamer a dalších technologií. Při uvedení na trhu budou Apple Glass podobné Apple Watch – produktu, s nímž bude snadné začít, ale postupem času se bude vyvíjet.“

Začátkem tohoto týdne také leaker Jon Prosser prozradil, že se chytré brýle od Applu budou prodávat od 499 dolarů (cca 12 500 Kč bez DPH). A název? Jednoduše Apple Glass. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat