Samsung poprvé udělal radost jablíčkářům, Apple Music míří na jeho chytré televizory

Samsung poprvé udělal radost jablíčkářům, Apple Music míří na jeho chytré televizory
2020-04-24T14:55:02+02:00
• 24. 4. 2020

Zdroj: Samsung

Snad poprvé v celé historii udělala společnost Samsung velkou radost jablečným uživatelům. Jako první na světě totiž integrovala do své nabídky službu Apple Music. Konkrétně je tato služba nově k dispozici v chytrých televizorech značky jihokorejského výrobce.

Samsung využívá pandemie a vydává podporu Apple Music

Samotná firma oznámila, že Apple Music je počínaje dnešním dnem dostupný ve více než 100 zemích světa. Pokud tedy patříte mezi majitele chytrého televizoru značky Samsung, a zároveň jste předplatitelem Apple Music, můžete si službu vychutnat i zde. Společnost se samozřejmě snaží také využít aktuální situace, kdy většina lidí tráví čas doma.

Samsung Samsung

Zdroj: Samsung

„Díky aplikaci Apple Music, která je ode dneška k dispozici na televizorech Samsung modelových řad 2018 až 2020, mohou uživatelé streamovat přes 60 milionů skladeb bez reklam, sledovat nejlepší videoklipy a procházet tisíce playlistů, které pro ně připravili špičkoví hudební experti zaměření na různé žánry. 

I v případě chytrého televizoru platí, že platící uživatelé Apple Music budou mít k dispozici všechny funkce. Využívat tak budete moci například personalizovaná doporučení či originální rozhlasovou stanici Beats 1. Kdybyste nevěděli, co je Beats 1 zač – jedná se o celosvětové streamovací rádio, na kterém se objevují známý umělci. Již několikrát zde vystoupili Nicki Minaj, The Weeknd, DJ Khaled nebo Elton John. Společnost Samsung také oznámila, že se v aplikaci pro chytrou televizi bude nacházet sekce At home With Apple Music. Právě zde najdete nové playlisty, skupinové chaty s oblíbenými muzikanty v jejich domovech přes FaceTime, rozhovory a další.

Jak bylo již řečeno, Apple Music se počínaje dnešním dnem rozšiřuje na chytré televizory značky jihokorejského výrobce. Aplikace je ode k dispozici na televizorech Samsung modelových řad 2018 až 2020.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat