Samsung možná pracuje na tabletu se stojanem

Samsung možná pracuje na tabletu se stojanem
2020-04-26T16:30:31+02:00
• 26. 4. 2020

Zdroj: ZDnet.com

Že Samsung rád experimentuje s novými technologiemi jsme se v minulosti již několikrát přesvědčili. Podle nově objeveného patentu v tom rozhodně společnost hodlá pokračovat. Na čem by tedy nyní firma mohla pracovat?

Samsung může mít tablet se stojanem

Nový patent odhaluje práci na tabletu se zabudovaným stojanem. Dokumentace se objevila u Světového úřadu pro duševní vlastnictví (WIPO) a schémata nám ukazují, jak by zařízení mohlo fungovat. V podstatě bude stojan pro tablet mít dva účely – nabídnout pohodlný úhel pro práci s velkým displejem a také příjemnější sledování videí či filmů. Kromě toho se zdá, že tablet bude mít poměrně tlusté rámečky a také zakřivenou hranu s tlačítky. V tomto případě s největší pravděpodobností půjde o tlačítka pro regulaci hlasitosti a zapnutí/vypnutí displeje. 

Samsung Samsung

Zdroj: PhoneArena

Samotný stojan by pak mohl být odnímatelný. Dále by bylo možné stojan natočit do různých úhlů, i když v patentu je tablet v úhlu 30°. Nevíme, jak stabilní bude stojan při práci – třeba při kreslení. Nicméně se zdá, že tablet bude mít přední fotoaparát, zatímco zadní strana nabídne některé sloty a nabíjecí port. Momentálně nemáme ale k dispozici další podrobnosti. Jak také všichni víme, patenty jsou jedna věc. Druhou věcí je pak reálná produkce, která je nyní v nedohlednu. Uvidíme tedy, zda se takového zařízení od Samsungu skutečně dočkáme. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat