Apple vydal watchOS 6.2.1 s opravou FaceTime

Apple vydal watchOS 6.2.1 s opravou FaceTime
2020-04-10T08:00:07+02:00
• 10. 4. 2020

Zdroj: MacRumors

Společnost Apple zveřejnila novou aktualizaci pro chytré hodinky Apple Watch. Instalační balíček watchOS 6.2.1 je v pořadí již sedmou aktualizací systému watchOS 6. Přichází také po zhruba dvou týdnech, kdy byla vydána verze watchOS 6.2, která nabídla nákupy v aplikacích a další. 

watchOS 6.2.1 opravuje problémy spjaté s FaceTime

watchOS 6.2.1 si můžete samozřejmě zdarma stáhnout prostřednictvím specializované aplikace Watch na iPhone. Pokud si chcete aktualizaci stáhnout, přejděte do Obecné > Aktualizace softwaru. Chcete-li jej nainstalovat, musí být vaše Apple Watch nabité nejméně na 50 % baterie, přičemž je třeba mít hodinky připojené na nabíječce. 

watchOS 6.2.1

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nová a drobná aktualizace nepřináší velké novinky, v podstatě se zaměřuje výhradně na opravy chyb. Konkrétně Apple opravil problém, v jehož důsledku se nemohla zařízení s iOS 13.4 a watchOS 6.2 účastnit FaceTime hovorů se zařízeními se systémy iOS 9.3.6 a staršími nebo OS X El Capitan 10.11.6 a staršími. O tomto problému jsme vás nedávno informovali.

Po nainstalování aktualizace již audio hovory FaceTime skrze Apple Watch jsou funkční (osobně vyzkoušeno). Nutno podotknout, že watchOS 6.2.1 může být jednou z posledních aktualizací operačního systému watchOS 6, protože Apple brzy představí nový systém watchOS 7. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat