ROG Phone 3 dorazí ve třetím čtvrtletí

ROG Phone 3 dorazí ve třetím čtvrtletí
2020-03-11T11:30:13+02:00
• 11. 3. 2020

Zdroj: GizmoChina

Podle nejnovější zprávy bude třetí čtvrtletí patřit výhradně modelu Asus ROG Phone 3. Právě v tomto období jej firma hodlá uvést na trh. S největší pravděpodobností tento herní telefon dorazí s výkonným procesorem Snapdragon 865. 

ROG Phone 3 možná dostane výkonnější procesor

V současné době je trh s mobilními telefony vnímán jako jedno z nejrychleji rostoucích odvětví. Nelze se tedy divit, že OEM výrobci chrlí jeden herní telefon za druhým. Jedna z nejznámějších značek na trhu je ROG od Asusu. Konkrétně řada ROG nabírá na velmi slušné popularitě. 

ROG Phone 3

Zdroj: Gizmochina

Nastolenou cestu by ráda společnost následovala i u nové generace Phone 3. Ovšem bude to mít těžké, protože Asus ztratil zhruba 333 mil. amerických dolarů. Ztráty způsobila vnitřní rekonstrukce, kterou si firma musela projít. Na základě této situace se Asus rozhodl uspořádat zvláštní tiskovou konferenci, na které dojde k představení dvou nových produktů – ZenPhone 7 a Phone 3. 

ROG Phone 3

Zdroj: Gizmochina

Oba smartphony by s největší pravděpodobností měly nabídnout podporu nejmodernějších 5G sítí. V důsledku probíhající epidemie Coronavirus bylo uvedení těchto modelů odloženo až na třetí čtvrtletí letošního roku. Tento časový rámec je ale pro firmu mnohem zajímavější. Na trh se totiž dostane také nový procesor Snapdragon 865 Plus, který by měl být mírně výkonnější. Pokud by šlo vše podle plánu, mohl by se ROG Phone 3 procesoru dočkat.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat