Galaxy Tab A 8.4 (2020) se poodhaluje

Galaxy Tab A 8.4 (2020) se poodhaluje
2020-03-20T19:39:40+02:00
• 20. 3. 2020

Zdroj: Samsung

V průběhu minulého měsíce se na Google Play Console objevil nadcházející tablet Galaxy Tab A 8.4 (2020) od jihokorejské společnosti Samsung. Seznam odhalil nejen název, ale také možnou podobu a hlavně i některé klíčové specifikace. Tentokrát se do odhalení tabletu přidal i spolehlivý “leaker“ Evan Blass. 

Galaxy Tab A 8.4 (2020) nenadchne ani nezklame

Podle Evana Blasse bude mít Galaxy A 8.4 (2020) na levé straně zdířku pro SIM a microSD kartu. Hardwarové tlačítko pro zapnutí/vypnutí displeje a regulaci hlasitosti bude umístěno na pravé straně. V horní a dolní části displeje se budou nacházet poměrně velké rámečky. Má to ale svůj důvod, neboť v té horní části bude umístěn reproduktor a přední 5megapixelový fotoaparát. 

Galaxy Tab A 8.4 (2020)

Zdroj: Gizmochina

Zadní strana by dle aktuálních informací měla být vyrobena z polykarbonátového materiálu. Kromě toho by zde měl být umístěn jeden 8megapixelový fotoaparát bez přísvětlovací LED diody. Zapomenout nemůžeme zmínit ani přítomnost USB-C portu. 

Galaxy A 8.4 (2020) by měl nabídnout HD displej s rozlišením 1200 x 1920 pixelů. Srdcem tabletu se stane procesor Exynos 7904 s taktem 1,8 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 3 GB. K dispozici bude i vnitřní 32GB úložiště pro soukromá data. Úložiště si však budete moci rozšířit prostřednictvím microSD karty, a to až o 512 GB. 

Předinstalovaným systémem bude Android 9.0 Pie. Zařízení se bude pyšnit i dostačující velikostí baterie – 5 000 mAh. Novinka bude samozřejmě vybavena Bluetooth 5.0 a Wi-Fi 802.11ac. V prodeji by měla být jedna barevná varianta pod názvem Mocha. Kdy a za jakou cenu bude novinka v prodeji, je prozatím ve hvězdách.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat