Vivo Z6 5G dorazí už 29. února

Vivo Z6 5G dorazí už 29. února
2020-02-23T09:35:36+02:00
• 23. 2. 2020

Zdroj: Vivo

1

Už 29. února proběhne tisková konference společnosti Vivo, která poprvé před širokou veřejností ukáže nový model nesoucí označení Z6 5G. Dojde k tomu na domácí půdě, kde rovněž jako první bude zahájen oficiální prodej. Doposud jsme měli k dispozici pouze několik málo informací díky nepodloženým únikům. Ovšem čínský výrobce předem u telefonu potvrdil alespoň hrstku klíčových specifikací ze seznamu.

Drží se trendu 5G

Ve výpisu se určitě objeví osmijádrový procesor Snapdragon 765G od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 620 a 5G modemem Snapdragon X52. Velkým lákadlem bude kapalinové chlazení, u kterého slibují kvalitu srovnatelnou s počítačovým chlazením.

Grafika: gsmarena.com

Článek baterie získá kapacitu 5 000 mAh a technologie rychlého nabíjení zvládne výkon až 44 Wattů. Zveřejněné snímky zařízení potvrzují proděravěný otvor v přední části pro selfie snímač, celkem 4 objektivy fotoaparátu, LED blesk, snímač otisků prstů nebo operační systém Android v předinstalované verzi 10.

Grafika: gsmarena.com

Momentálně běží jen předběžné rezervace a první majitelé se mohou zdarma těšit na sluchátka XE900. Vivo si připravilo tři barevné verze telefonu. Nakonec můžeme dodat, že prodejní cena by zřejmě neměla přesáhnout hranici 300 dolarů (tj. cca 6 953 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Hakus von Tyros

22. 2. 2020, 22:31

Tak toto by mohl být telefon pro mého vnuka.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat