Takto by mohl vypadat dlouho spekulovaný iPhone SE 2

Takto by mohl vypadat dlouho spekulovaný iPhone SE 2
2020-01-07T16:28:27+02:00
• 7. 1. 2020
2

Nové desetiletí je konečně tady a pro milovníky produktů společnosti Apple máme skvělou zprávu. Pokud jsou dostupné informace důvěryhodné, v první polovině letošního roku se objeví hned dva nové iPady a 4,7palcový iPhone. S největší pravděpodobností se bude jednat o cenově dostupnější telefon, který může být pojmenován jako iPhone SE 2 či iPhone 9.

I když možná nebudeme znát oficiální název až do představení, máme alespoň k dispozici 360stupňové video zachycující nový 4,7palcový iPhone. S tímto videem přišel OnLeaks, který je velice důvěryhodný, pokud jde o spekulace. 

Exkluzivní ztvárnění 4,7palcového iPhone 9 neboli iPhone SE 2

Očekává se, že nové zařízení nebude ani trochu připomínat sérii iPhone 11. Místo toho bude rozměrově a designově působit jako iPhone 8. Konstrukční rozměry by měly činit zhruba 138,5 x 67,4 x 7,8 mm, čímž by se telefon podobal modelu z roku 2017. Je pozoruhodné, že letošní 4,7palcový model bude zřejmě o něco silnější než model 2017. 

Matné sklo opět na scéně

OnLeak předpokládá, že zadní sklo bude hlavním rozlišovacím faktorem mezi iPhone 8 a iPhone SE 2. Takže namísto lesklého skla současného iPhone 8 bude k dispozici matné sklo, jako nabízí iPhone 11 Pro. S největší pravděpodobností by nový model měl nabídnout podporu bezdrátového nabíjení. 

Spolu s podobným 4,7palcovým LCD displejem bez výřezu bude k dispozici také Touch ID, pokročilý zadní fotoaparát a procesor A13 Bionic. Právě fotoaparát se dočká velice chytrého strojového učení. Pokud jde o baterii, nový model by se měl dočkat větší kapacity. 

iPhone SE 2 vs. iPhone 9 – jaký název bude použit?

Apple má na stole celkem dva možné prodejní názvy – iPhone 9 a iPhone SE 2. Oba názvy mohou a nemusí dávat smysl. Například přípona „9“ dává smysl, protože telefon vychází z designu iPhone 8, nikoli 11. Ovšem název „iPhone SE 2“ dává taktéž smysl, pokud se technologický gigant nebude chtít vrátit ke své číslované řadě. Rozhodně ale nelze model nazvat „iPhone 12“, neboť půjde o cenově dostupnější zařízení a může mít méně funkcí než iPhone 11. 

Zdroj: igeeksblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Vsetkym vadilo ked mal donedavna Sony “ brady 1/2cm“, a tento ajphone ma co podla znalych??? Normalny grc😂😂😂😂😂😂

Vsetkym vadilo ked mal donedavna Sony “ brady 1/2cm“, a tento ajphone ma co podla znalych??? Normalny grc😂😂😂😂😂😂. Ajfon nevie nic Sam vyrobit, vedia len ukradnut a potom sa sudit

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat