Harman Kardon, JBL, Panasonic zbrojí proti AirPods

Harman Kardon, JBL, Panasonic zbrojí proti AirPods
2020-01-12T18:00:34+02:00
• 12. 1. 2020

Spousta výstavních stánků na veletrhu CES v Las Vegas ukázalo vlastní řešení bezdrátových sluchátek a rozhodně si zaslouží zmínku čerstvé novinky od proslulých výrobců, jako je Harman Kardon, JBL nebo Panasonic. Ke všemu ani jeden z producentů se netají tím, že budou chtít konkurovat sluchátkám AirPods od kalifornského Applu, které patří mezi nejžádanější zařízení mezi uživateli v rámci celosvětového trhu.

Za kvalitu se platí

Z dílny Harman Kardon přichází dohromady tři zástupci s názvem FLY BT, FLY TWS a FLY ANC. K nejlevnějšímu modelu FLY BT byla připojena šňůrka, kterou nejspíš hlavně ocení sportovci stejně jako výdrž 8 hodin. Nechybí ani rychlé dobíjení či podpora Google Assistant a Amazon Alexa. Za něj lze postavit FLY TWS s 5hodinovou výdrží bez pouzdra.

Až na 15 hodin se dostanete při použití s ním. Dále potěší dotykové ovládání, odolnosti vůči vodě a potu. Nejdráže vychází sluchátka FLY ANC, u nichž naleznete maximální výdrž 20 hodin, aktivní potlačení šumu a po vzoru ostatní čekají asistenti Google Assistant a Amazon Alexa. Trio bude k dispozici od zimy letošního roku.

Firma Panasonic si připravila také trojici sluchátek EAH-AZ70W, RZ-S300W, RZ-S500W pod značkou Technics. Každopádně rozdíly mezi nimi nemají být razantní. Budoucím majitelům nabídnou mikrofon MEMS s funkcí odstranění veškerého hluku kolem a výdrží do 18 hodin. Oficiální prodej by měl začít před letními prázdninami za zatím neznámou cenu.

Poslední dvě novinky přináší JBL pod názvem Tune 220TWS a Live 300TWS. Dostupnější Tune 220TWS získaly technologii Pure Bass Sound či slušnou výdrž 19 hodin. U vyšší verze Live 300TWS najdete dokonce 20hodinovou výdrž, dva mikrofony, funkci Ambient Aware k potlačení okolního šumu a funkci TalkThru zaměřenou na kvalitu hlasu.

Harman Kardon FLY BT – 100 dolarů (tj. cca 2 272 Kč)
Harman Kardon FLY TWS – 150 dolarů (tj. cca 3 409 Kč)
Harman Kardon FLY ANC – 250 dolarů (tj. cca 5 681 Kč)
JBL Tune 220TWS – 100 dolarů (tj. cca 2 272 Kč)
JBL Live 300TWS – 150 dolarů (tj. cca 3 409 Kč)

Zdroje: phonearena.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat