Aplikace Můj Globus má již přes 100 000 stažení a několik nových funkcí

Aplikace Můj Globus má již přes 100 000 stažení a několik nových funkcí
2020-01-07T11:30:07+02:00
• 7. 1. 2020

Obchodní řetězec Globus nabízí svým zákazníkům aplikaci, která jim usnadní nakupování. Aplikace Můj Globus ke konci roku přesáhla hranici 100 000 stažení a dominuje zvláště na zařízeních s Android. Aplikace výrazně pomůže při nákupu, uživateli stačí mít mobil u sebe a pomocí funkce Scan and Go naskenovat celý nákup, oskenovat závěrečný kód u speciální pokladny, zaplatit bez nutnosti vyskládání nákupu a mít hotovo. Globus se tak snaží urychlit a usnadnit svým zákazníkům způsob, jakým nakupují.

Mnoho užitečných funkcí a nové přibývají

Můj Globus zatím nabízí funkce, jako je nákupní seznam, akční leták, umožní vám skenovat nákup, zobrazit si slevové kupóny a věrnostní kartu či ověří cenu výrobku, který si chcete zakoupit.

Můj Globus

Vývojáři přidávají nové funkce, například nadiktování seznamu zboží a automatické odškrtávání zboží při jejich naskenování. Přidána byla též funkce prioretizace slevových kupónů. Brzy budou přidány i nové funkce, jako recepty, lepší vyhledávání zboží či navigace po hypermarketu.

„Ten nově ušetří i funkce automatického odškrtávání nákupního seznamu po naskenování kódu zboží, stejně i možnost zvolit si slevové kupony, které chce zákazník použít, aby se mu zobrazily na konci nákupu k uplatnění,“ říká Rita Gabrielová, vedoucí korporátní komunikace Globusu. Aplikace umí sestavit nákupní seznam jak pomocí vyhledavače mezi zbožím, tak i  naskenováním čárových nebo QR kódů, ale nově lze položky i diktovat. Nejbližší přidané funkce aplikace budou spočívat v nakupování ingrediencí dle receptů. „Vývoj aplikace určují sami zákazníci, kteří nám dávají v průběhu používání podněty, co by si v ní přáli za funkce,“ říká Rita Gabrielová.

Můj Globus

logo-app Můj Globus Globus ČR, v.o.s. Zdarma ANDROID logo-app Můj Globus Globus CR, k.s. Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat