Chytré hodinky nově v obchodech – Amazfit T-Rex, Watch Magic 2

Chytré hodinky nově v obchodech – Amazfit T-Rex, Watch Magic 2
2020-01-21T13:30:09+02:00
• 21. 1. 2020

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Coros Apex Pro Premium

Na českém trhu nově najdete chytré hodinky Coros Apex Pro Premium, jejichž cena je značně vyšší, ale má to své odůvodnění. Nabízí se totiž safírové sklo u dotykového displeje, který má 1,2 palců a 240 x 240 pixelů. Sice se jedná o LCD panel, ale dle výrobce hodinky vydrží na jedno nabití bez používání GPS přibližně 30 dnů (40 hodin s GPS). Disponují proprietárním systémem, ale je zaručená podpora pro Android a iOS. Nechybí senzor srdečního tepu nebo oxymetr. K dispozici jsou nejrůznější sportovní módy. Je zde garantovaná vodotěsnost 10ATM.

HEUREKACoros Apex Pro na Heureka.czCoros Apex ProCena od 9 900 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKACoros Apex Pro Premium na Heureka.czCoros Apex Pro PremiumCena od 14 489 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Honor Watch Magic 2

Huawei již nějakou dobu nabízí hodinky Watch GT2 (recenze) a dokonce jsme se nedávno dočkali uvedení 42mm verze pro dámy. V podstatě ty samé modely se začínají objevovat v českých obchodech, ale nyní pod značkou Honor. Již nyní si tak můžete objednat Honor Watch Magic 2 ve verzích 42 a 46 mm. Obě varianty přijdou na stejnou cenu.

Xiaomi Amazfit T-Rex

Nedávno jsme se dočkali představení  nových hodinek Xiaomi Amazfit T-Rex, které se velmi podobají hodinkám G-Shock od společnosti Casio. Nabízí proprietární systém, vyšší odolnost a výdrž na jedno nabití až 66 dnů v úsporném režimu. Při používání GPS mají vydržet 20 hodin. Zatím obchody nabízí předobjednávky, přičemž cena se pohybuje kolem 4000 Kč.

Amazfit T-Rex

X-WATCH Siona Color Fit

Pokud nechcete investovat mnoho peněz do hodinek, i tak chcete mít něco s displejem na svém zápěstí, nabízí se X-WATCH Siona Color Fit. S cenou pod 2000 Kč se nabízí jen základní funkce, jako je měření spánku, kroků a samozřejmě srdečního tepu. Dokonce je zde i GPS. Nechybí certifikace IP68 (odolnost vůči vodě a prachu). Samotný displej je typu TFT IPS a pro konstrukci byl použit kov. K dispozici je jen proprietární systém, takže nelze instalovat dodatečné aplikace. Výrobce uvádí, že výdrž se pohybuje kolem 72 hodin, přičemž při nepoužívání jde až na 240 hodin.

HEUREKAX-WATCH Siona Color Fit na Heureka.czX-WATCH Siona Color FitCena od 2 081 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

 

Printwell S-008

V cenové hladině do dvou tisíc korun se pohybují také hodinky Printwell S-008. I zde platí, že jsou vybaveny proprietárním systémem, přičemž displej je typu TFT IPS a je dotykový (1,22 palců, 240×240 pixelů). Kromě měření srdečního tepu zvládají také změřit EKG a saturaci krve kyslíkem SPO2. Dokonce je zde i měření krevního tlaku. Nechybí podpora notifikací a upozornění z mobilu se systémem Android či iOS. I zde najdeme IP68. Dle společnosti vydrží při běžném používání sedm dnů.

HEUREKAPrintwell S-008 na Heureka.czPrintwell S-008Cena od 1 790 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Printwell F-001 PRO

Značka Printwell nabízí také o něco levnější hodinky Printwell F-001 PRO, které také  nabízí měření saturace krve kyslíkem, krokoměr, měření tepu a tlaku. TFT displej má 1,3 palců s rozlišením 240×240 pixelů. K dispozici jsou různé sportovní módy, podpora notifikací a IP68. Baterie nabízí jen 140 mAh, ale již se neuvádí, kolik vydrží na jedno nabití. Odhadujeme, že by se toto číslo mohlo pohybovat kolem dvou dnů. Výrobce se zejména chlubí tenkým profilem (10,8 mm).

HEUREKAPrintwell F-001 PRO na Heureka.czPrintwell F-001 PROCena od 890 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Garmin MARQ

Na českém trhu najdete ale i velmi drahé chytré hodinky jako třeba Garmin MARQ. Ty jsou k dispozici v několika verzích, ale i ta nejlevnější přijde na 39 000 Kč. Za takovou částku se například nabízí safírové sklo, vodotěsnost až do 100 metrů (dle výrobce), titanové tělo, podporu GPS/GLONASS/GALILEO, dohad hodnoty VO2, výškoměr, teploměr nebo delší výdrž (28h s GPS, 9h GPS + hudba, 48h UltraTrac, 12 dní v režimu smart hodinek).

HEUREKAGarmin MARQ Athlete na Heureka.czGarmin MARQ AthleteCena od 39 000 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAGarmin MARQ Captain na Heureka.czGarmin MARQ CaptainCena od 48 000 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAGarmin MARQ Commander na Heureka.czGarmin MARQ CommanderCena od 51 000 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAGarmin MARQ Aviator na Heureka.czGarmin MARQ AviatorCena od 42 000 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAGarmin MARQ Driver na Heureka.czGarmin MARQ DriverCena od 55 000 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat