Sony Xperia 3 se ukázala v GeekBench

Sony Xperia 3 se ukázala v GeekBench
2019-12-13T23:49:36+02:00
• 14. 12. 2019

Grafika: Sony.cz

Databáze benchmarku GeekBench zřejmě odhaluje připravovaný model od společnosti Sony, který by se měl ukázat jako první novinka v následujícím období. Zařízení získalo kódové označení PM-1310 a v konečném výsledku ponese název Xperia 3. První várka specifikací naznačuje, že výrobce hodlá telefon směrovat do nejvyšších pater mobilního trhu, čili bude disponovat tím nejvýkonnějším hardwarem.

Možná už v Barceloně

Zveřejněný záznam počítá s osmijádrovým procesorem Snapdragon 865 od Qualcommu vyrobeným 7nm výrobním procesem. K němu se váže grafický čip Adreno 650 a hlavně nechybí podpora sítí 5. generace díky modemu Snapdragon X55. Podstatnou roli si také zahraje operační paměť RAM o velikosti 12 GB. Posledním dílkem do skládačky je operační systém Android v předinstalované verzi 10.

Dále v kuloárech se hovoří o displeji s neznámou úhlopříčkou, ale dosahující na QHD rozlišení. Nelze vyloučit ani možné zakřivení čelního panelu v jedné z částí. Zadní část by mohla nést dohromady až 6 objektivů fotoaparátu a vpředu asi nasadí rovnou dva selfie snímače. Do prodeje mají zamířit až čtyři různé verze, přičemž pouze jedna z nich nabídne 5G připojení. Koneckonců první odhalení může proběhnout v Barceloně koncem února příštího roku během tradičního veletrhu MWC.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat