Originální ASUS ZenPad 3S a další produkty v akci! sponzorovaný článek

Originální ASUS ZenPad 3S a další produkty v akci! [sponzorovaný článek]
2019-12-13T19:29:08+02:00
• 13. 12. 2019

ASUS ZenPad 3S 10 v akci!

Vedle uvedení novinky Asus Zenfone 3 Deluxe došlo na představení tabletu ZenPad 3S 10, který láká například na kovové zpracování a pokročilejší technologie. Mezi nimi najdeme například zaměření na vysokou kvalitu zvuku, což Asus dokazuje technologiemi jako DTS Audio, Sonic Master a 24 bit / 192 kHz Hi-Res.

ZenPad 3S 10 disponuje konektorem USB C, vysokým rozlišením displeje a 4 GB RAM, což zajisté napomůže multitaskingu s příchodem Androidu N. Některé by mohl odradit použití procesor od Mediateku, ale v tomto případě se nejedná o běžný mobilní. Konkrétně byl použit MT8176, který byl navržen specificky pro tablety a zároveň jde o nejvýkonnější z řady.

U internetového obchodu TomTop je tablet po dobu prvního týdne jen za 4 711 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Asus ZenPad 3S 10

  • displej: 9,7 palců (2048 x 1536 pixelů)
  • procesor: MediaTek MT8176 (dual-core 2.1 GHz + quad-core 1.7 GHz), 650MHz IMG GX6250
  • 4GB RAM
  • 32GB + microSD
  • Android 6.0 (Marshmallow), Zen UI
  • Foťáky:
    • zadní – 8 MPx
    • přední – 5 MPx
  • čtečka otisků prstů integrovaná do tlačítka pod displejem
  • DTS Audio, Sonic Master, 7.1, 24 bit / 192 kHz Hi-Res Audio
  • rozměry: 240,5 x 163,7 x 5,8 ~ 7,15 mm, 430 gramů
  • WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.2 + aptX, USB Type-C, GPS, GLONASS
  • baterie: 5900 mAh

FeiyuTech Vimble 2S aneb levný a kvalitní gimbal

FeiyuTech Vimble 2S nabízí spoustu vlastností, které se vám ve vašem natáčení budou určitě hodit. Mimo úžasnou stabilitu gimbal nabízí také kvalitní zpracování. Mimo odlehčenou konstrukci (pouhých 663g) v sobě zařízení ukrývá nejnovější střídavé motůrky pro tu nejlepší možnou stabilitu. Přidejte perfektní ergonomii a máte zaručeno, že skvěle padne do ruky a dlouhé používání pro vás nebude žádným problémem.

Mezi širokou škálu podporovaných zařízení se řadí především kompletní série iPhonů, či GoPro HERO 5/4/3/3+ a další kamerky podobné velikosti. Mobilní zařízení můžete umístit prakticky jakákoliv. Gimbal ale ocení hlavně majitelé Sony kamer.

U designu se ještě pozastavíme. Díky přepracovanému provedení se výrobci podařilo chytře zasadit potřebná tlačítka a joystick tak, aby byl komfort užívání co nejvyšší. Ovládejte jednoduše 4 směrný joystick a bluetooth tlačítko svým palcem. Mezi tím, co přenastavujete módy stabilizátoru, svým ukazováčkem můžete operovat s tlačítkem pro módy stabilizátoru na zadní straně.

Mezi hlavní přednosti patří především schopnosti potřebného softwaru. Ten je schopen mimo jiné sledovat váš obličej a automaticky se otáčet za vámi. K této funkci zajisté oceníte montáž pro stojánek. Zmiňované bluetooth tlačítko vám umožní pořizovat snímky a natáčet. Zadní tlačítko pak splňuje funkci změny módů Vimble 2S, tedy portrét či na šířku. Joystick je zde pak pro kompletní natáčení samotného stabilizátoru.

Otáčecí rozsah Vimble 2S je 320 stupňů, což má za následek perfektní panorama a baterie vám umožní natáčení až pět hodin v kuse. Díky micro USB portu však není problém si zařízení dobít například z powerbanky.

Originální FeiyuTech na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 3 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 2 332 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

3D tiskárna, která umí zázraky

Tiskárna TRONXY X3 překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 50 x 48 x 41cm cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 6,9 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10m vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému TRONXY X3 sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální TRONXY X3 na českých e-shopech oficiálně neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 3 878 Kč (původní cena 14 513 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane maximálně do pěti dnů a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat