Nový iPad Pro ukazuje své tři fotoaparáty na nových renderech

Nový iPad Pro ukazuje své tři fotoaparáty na nových renderech
2019-12-27T18:00:42+02:00
• 27. 12. 2019

Zdroj: OnLeaks

Letos jsme se nedočkali žádných nových iPadů Pro, poslední modely pochází totiž z podzimu 2018. Příští rok na jaře tak již může dojít k představení nových modelů. Dnes známý leaker ze sociální sítě Twitter zveřejnil údajnou podobu těchto nových iPadů Pro. Ty na první pohled zaujmou především přítomností třech fotoaparátů na zádech.

Nový iPad Pro

Samotný design však plně vychází ze současné generace a právě již zmíněné moduly fotoaparátu na zádech má být největší změna. Rozměry menšího modelu s úhlopříčkou 11 palců mají být 48 x 178,6 x 5,9 mm (7,8 mm v místě fotoaparátu).

Dle informací od zdroje však zatím není jasné, zda budou záda z hliníku jako současná generace nebo jestli Apple použije sklo. Použitím skla by výrobce umožnil integraci bezdrátového nabíjení.

Tři fotoaparáty na zádech budou pravděpodobně stejné jako v současných iPhonech 11 Pro (recenze). Na druhou stranu dřívější spekulace hovořila o integraci tzv. time-of-flight (ToF) snímače pro pokročilé 3D snímání hloubky. To se ale možná nejdříve objeví v další generaci iPhonů příští rok na podzim.

Nové iPady Pro mají být představeny již v první polovině roku, jako možné období představení se jeví březen 2020. Použitým procesorem bude pravděpodobně čip Apple A13X, tedy o něco málo výkonnější hnací motor iPhonů 11.

Zdroje: twitter.com, igeeksblog.com, macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat