MIUI 11 zřejmě nabídne ekvalizér a další novinky

MIUI 11 zřejmě nabídne ekvalizér a další novinky
2019-12-27T11:49:54+02:00
• 28. 12. 2019
1

Od uvedení nadstavby MUI11 společnost Xiaomi testuje další nové funkce, kterých bychom se mohli v další aktualizaci dočkat. Společnost již dříve testovala zkratky aplikací pro MIUI 11, včetně nových kategorií a podpory HECI pro aplikaci MIUI Camera. Naposledy jsme se dočkali nových pokročilých ovládacích prvků pro kalibraci displeje. Nyní se ale zdá, že čínský výrobce pracuje na novém ekvalizéru pro MiSound. 

V MIUI 11 bychom se mohli dočkat nových funkcí

Na internetu se objevila informace o tom, že společnost Xiaomi pracuje na novém ekvalizéru pro svou nadstavbu MIUI 11. Naposledy se ekvalizér objevil ve verzi 9.12.19. Jak si můžete na přiložených snímcích obrazovky všimnout, nový ekvalizér lze nalézt v kategorii Earphones aplikace MiSound, přičemž v praxi vám umožní úpravu zvukového profilu dle vašich preferencí. 

Spolu s novým ekvalizérem bychom se měli dočkat také přístupu k nové funkci nastavení hlasitosti, díky které si budeme moci nastavit úroveň hlasitosti na základě našeho věku. Na výběr by měly být tři skupiny – do 30 let, od 30 do 60 let a více než 60 let. 

Výběr věkové skupiny vám umožní přístup k ještě podrobnějším úpravám úrovně hlasitosti levého a pravého ucha, spolu s možnostmi otestovat původní zvukový profil a upravený zvukový profil. Kromě toho vám aplikace také umožní vybrat typ sluchátek, který používáte pro ještě přesnější zvukové profily. Podle dostupných informací bychom se těchto novinek měli dočkat velmi brzy. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Miroslav Kučera

28. 12. 2019, 20:27

To moc nechápu. Xiaomi Camera app HEIC už prece podporuje (pro video) a ten ekvalizer, vyber sluchatek a nastaveni veku tam uz mám – MIUI 11.0.3.0.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat