Huawei Band 4 Pro oficiálně představen s NFC, GPS a dalšími funkcemi

Huawei Band 4 Pro oficiálně představen s NFC, GPS a dalšími funkcemi
2019-12-09T13:30:49+02:00
• 9. 12. 2019

Společnost Huawei včera uvedla na trh své nejnovější mobilní telefony Nova 6 5G, Nova 6 4G a Nove 6 SE. Výrobce mimo jiné na trh uvedl i novou chytrou váhu. Dalším velkolepým produktem, který byl včera uveden na trh, je chytrý náramek Huawei Band 4 Pro. Ten má oproti klasickému modelu Band 4, který byl uveden v říjnu letošního roku, několik vylepšení. 

Huawei Band 4 Pro se stejným designem

Huawei Band 4 Pro je vybaven 0,95 palcovým barevným AMOLED displejem s vysokým rozlišením. Kromě toho náramek nabízí několik úžasných ciferník. Pokud vás ale tyto ciferníky nezaujmou, budete si moci nainstalovat také ciferníky třetích stran. Náramek je mimo jiné vybaven kovovou konstrukcí a silikonovým páskem, který je podle prvních recenzí příjemný na omak – navíc se prý pohodlně nosí a je lehký. 

Z hlediska funkčnosti má Huawei Band 4 Pro 11 vestavěných sportovních režimů, které mohou zaznamenat 127 různých sportovních dat. Náramek je také vybaven vestavěným GPS modulem. V Band 4 Pro je umístěn i měřič SPO2, který sleduje rychlost saturace kyslíkem v krvi. K dispozici je také monitor srdeční frekvence a sledování spánku. 

Kromě toho má náramek vlastní NFC modul a podporuje platby kartami. Přestože nabízí podobný design, má Band 4 Pro odlišný způsob nabíjení, neboť se tři konektory nachází na zadní straně náramku. Pokud jde o cenu. Band 4 Pro se začíná prodávat od 1 288 Kč bez DPH, přičemž k dispozici bude v barvách Sakura Pink, Graphite Black a Amber Sunrise. Předprodej začal již 5. prosince, zatímco oficiální prodej započne 12. prosince letošního roku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat