Apple zřejmě začne představovat čtyři iPhony ročně

Apple zřejmě začne představovat čtyři iPhony ročně
2019-12-06T11:30:49+02:00
• 6. 12. 2019

Již od roku 2011 se Apple vždy snažil představit svůj vlajkový iOS model během podzimního období, přesněji v září nebo říjnu. To by se však podle analytiků mohlo změnit. Proč? To se dozvíte o pár řádků níže. 

Apple pravděpodobně plánuje dvě prezentace v roce

Apple by totiž mohl v průběhu roku 2021 mít dvě samostatné prezentace, během kterých by představil hned čtveřici chytrých telefonů, místo současných tří modelů. Tato informace se zakládá na anonymním dodavatelském řetězci. 

Nicméně, na internetu se objevují informace, že by Apple mohl uvolnit dva iPhony v první polovině roku 2021, přičemž ve druhé polovině pak zbylé dva modely. To bude znamenat hlavně změnu ve strategii společnosti Apple. Historicky totiž firma představovala telefony jednou ročně a ve stejné období. 

Tímto krokem by ale Apple mohl lépe konkurovat konkurenčním telefonům, respektive výrobcům, kteří během roku představují více než dva modely. Podle analytiků bychom se navíc během příštího roku měli dočkat rovnou čtyř nových modelů, a to ve velikostech 6,7 palců, 6,7 palců, 6,1 palců a 5,4 palců. Telefony by také měly být kompatibilní s 5G sítěmi, přičemž všechny nabídnou OLED panely. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat