Obchod Play zveřejnil nejlepší aplikace, hry a filmy roku 2019

Obchod Play zveřejnil nejlepší aplikace, hry a filmy roku 2019
2019-12-06T13:30:12+02:00
• 6. 12. 2019

Konec letošního roku pomalu a jistě klepe na dveře, takže je ideální čas se za ním ohlédnout a zhodnotit si, které aplikace byly nejlepší. V průběhu tohoto týdne společnost Apple zveřejnila své hodnocení nejlepších aplikací pro iOS, macOS a iPadOS. Nyní se o své hodnocení podělil Google, respektive Obchod Play. 

Obchod Play vyhlásil nejlepší aplikace

Google i letos zveřejnil seznam nejlepších aplikací z Obchodu Play za rok 2019. V seznamu se nachází aplikace se zaměřením na hry, aplikace, filmy, televizní pořady a knihy / zvukové knihy. Pojďme se tedy společně podívat na to, které aplikace byly letos v rámci platformy Android nejlepší. 

Hlasování uživatelů bylo zahájeno 11. listopadu a probíhalo v rámci čtyř kategorií. Hlasovat pak bylo možné do 25. listopadu. Výsledky jsou následující:

Google také vybral „Nejlepší aplikaci“ Ablo. Jedná se o službu, se kterou navážete skutečné kontakty s různými lidmi z rozmanitých kultur. Nezáleží na tom, jakým jazykem hovoříte, protože tady můžete komunikovat svým vlastním jazykem s kýmkoliv. Umožní vám to zabudovaný jazykový překladač, díky kterému zde zažijete mnoho obohacujících zážitků. Podle společnosti právě tato aplikace vyčnívala ze všech nejvíce. 

Pokud vlastníte mobilní zařízení s operačním systémem Android, můžete si i vy tyto aplikace stáhnout a vyzkoušet. Můžete tak například uskutečnit skrze seznam Best of 2019, který naleznete v Obchodě Play. Která aplikace je podle vás letos nejlepší?

Obchod Play

Zdroj: ww.9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat